10hónapos a kisfiam, jelenleg felsoleguti virusa van…rettenetesen kohog, omlik a takony az orrabol. Lent irom a problemam. ?!
24 éves elso gyerekes anyuka vagyok, kisfiam szuletese ota retteget attol ha beteg…ahogy o sir en vele sirok, ha orrszivas van remegek, 4 honapos volt amikor korhazba voltunk mert majdnem kiszaradt hasmeneses hanyasos virus miatt…
A problema az hogy en nagyon nehezen kezelem azt hogy beteg, es amiatt mert nagyon vigyazunk ra, es mindig ugy szed ossze mindent hogy jon ferjem csaladja betegen es agyon csokolgatjak a gyereket hiaba szova teszem hogy nem kene, jelenleg ugy lett beteg hogy sogornom 3 nappal ezelott elkuldte nalunk a 2 gyereket hogy vigyazzak rajuk amig elmennek bevasarolni, hozza teszem nem vallaltam oket csak kirakta oket es mentek…a ket gyerek beteg, lazasak hanytak hasmenesuk volt es persze hiaba szoltam a gyerekre ragadtak…
mar ez a 4. alkalom hogy ugy beteg a kisfiam hogy elkerulheto lett volna..
Mit tegyek?? Mert ok ugy fogjak fel hogy “jajj ugyis megfazik neha”… Mar a f@szom ki van toluk, paromnak is szova tettem o is egyetert velem de o sem tudja hogyan kozoljuk hogy vegyek eszre magukat…szajon csokoljak a gyerek 100 szo utan is hiaba mondom, kerem…konyorogjek hogy a sajat gyerekmmel kapcsolatban ha kerek valamit tartsak be?? en vagyok hulye es aggodom tul a dolgot??
itt ulok, epp megy az inhalator hogy a fiam kapjon levegot es a siras kerulget hogy ez elkerulheto lett volna hogyha csak figyeljek arra amit kerek…??!
Elso korben a sulyos szorongasodat kezeltetni kene, aztan meg tanulj meg nemet mondani.
Nem, nem vigyazok a gyerekekre, nem, nem maradhatnak, ha lathatoan betegen jonnek at a csaladtagok.
Hajra!
A fiam egy éves koráig háromszor volt beteg abból egyszer kórházban voltunk egy hétig. Egy alkalmat biztos tudok, hogy anyósék adták át neki. Én akkor megmondtam, ha még egyszer nem szól, hogy beteg (nem látszott rajta utólag mondta el) akkor nem fogja látni az unokát.
Most is beteg volt majd két hétig, abból egy hétig 39-40 fokos láza volt.
Elkaphatja a boltba, parkba utcán bárhol szóval azt ne hidd, hogy csak rokontól.
Viszont az az elvárasod jogos, hogy betegen rokon ne menjen. Légy határozott ne engedd be őket ha kell küld el őket a fenébe abból tanulnak.
Viszont azt, hogy beteg meg kell tanulnod kezelni. Arra kérj segítséget.
Nem kell fsni hogy mit szólnak, itt rontjátok el, hogy kedvesen próbáljátok vagy a jó viszonyt fenntartva.
Higgyétek el ha érdekük fűződik hozzá hamar megbékélnek, de akik ilyenek azoknál az se baj ha nem.
Én is sokszor nehezen állok ki magamért de egyszer anyósom meg anyukám együtt voltak itt és megjegyzéseket tettek, és határozottan megmondtam hogy ez a mi otthonunk nem az övék itt minden úgy van ahogy nekünk jó, ha nem tetszik el lehet menni.
Utána anyósom jól kipanaszkodta magát anyámnak a hátam mögött utólag, de itt többet nem pattogtak.
Ne haragudj, kérdező, de menjél el komolyan egy pszichológushoz.
Ez abszurd, hogy kirakják neked a beteg gyerekeket, te meg elfogadod. Kulcsuk van a házatokhoz vagy mi? Ha azt mondod, nem és mégis odaállítanak, nem kell ajtót nyitni.
De ez se normális, hogy sírsz meg szorongsz a gyerekkel. Lesz még sokat beteg, nem kell ennyire pánikba esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!