Így vinnétek oviba?
Figyelt kérdés
Október elején kezdtük az ovit és kopp-kopp még nem volt beteg 🙏 viszont ma reggel elég vékony rekketes hangon kelt és még azóta is van neki,egy betegség se kezdődött így szóval a férjem a levegőre fogja mivel van úgy,hogy mi is így kelünk,de én azért kicsit tartok nehogy valaminek a kezdete legyen.Ebédig jár és már holnaptól nem menne mivel kirándulni megyünk.Eléggé nagy dilemmában vagyok mert lehet meglepő de szeret oviba járni.Én ithon vagyok még szabin.nov. 20. 07:30
1/7 anonim válasza:
Attól, hogy rekedt a hangja simán bevinnem.
2/7 anonim válasza:
Erre a napra már én is vinném. Ez önmagában nem betegségi tünet, hogy rekedt a hangja.
3/7 anonim válasza:
Ha fontos a kirándulás akkor nem vinném, h ne kockáztassam ha esetleg mégis lebetegszik. Ha nem érdekes, akkor bevinném.
5/7 anonim válasza:
#3 Ha lappang benne valami, akkor édesmindegy, hogy bemegy-e ma fél napra oviba, vagy sem. Kijön rajta így is, úgy is, attól nem tűnik el a betegség, hogy 8-tól délig nem a csoportszobában játszik, hanem otthon.
Nekem lassan másfél hete tart, hogy berekedek estére amúgy, a jó ég tudja, hogy miért. Más tünetem nincs. Ennyivel én is bevinném egyébként.
6/7 anonim válasza:
De ha lappang benne valami, akkor azért ma még megfertőzhet pár gyereket 🙏🙏
7/7 anonim válasza:
Csak akkor nem vinnènk a mi fiúnkat ha muszáj lenne otthon maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!