Vinnétek reggel oviba, vagy inkább megmutatnátok dokinak?
A lányom 4 éves. Kb. másfél hete köhécsel, de semmi más tünete nem volt eddig. Most folyik az orra is, nem sárga, illetve tegnap hőemelkedése volt többször. 38 fok fölé nem ment neki. A közérzete jó.
Engem igazából a köhögés aggaszt, meg a hőemelkedés. Levigyem reggel dokihoz, vagy ezzel úgysem tud mit kezdeni?
A hőemelkedéssel kiegészülő köhögés, orrfolyás már orvos kategória. Ilyenkor gyengébb az immunrendszer, te is látod, hogy másfél hete nem tud kimászni belőle, az oviban meg sajnos sok a beteg gyerek.
Én néhány kérdéssel előtted kérdeztem praktikákat, mert az enyémek is másfél hete benne vannak, és az istenért nem múlik.
Pénteken beszéltem az óvónővel, azt mondta, sok olyan gyerek van, akit ennyi idő után visszamegy az oviba, aztán 3-4 nap múlva lázasan küldik vissza.
Nagyon gáz az idei tél (vagyis nem tél).
Igen, borzalmas. Most 3 hetet ment egy huzamban oviba, meg is vagyok lepve. Eddig max. 1-1,5 hetet ment, aztán elkapott valamit.
Most elkezdte mondani, hogy a torka is fáj. Szóval reggel mindenképpen leviszem dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!