Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vinnétek reggel oviba, vagy...

Vinnétek reggel oviba, vagy inkább megmutatnátok dokinak?

Figyelt kérdés

A lányom 4 éves. Kb. másfél hete köhécsel, de semmi más tünete nem volt eddig. Most folyik az orra is, nem sárga, illetve tegnap hőemelkedése volt többször. 38 fok fölé nem ment neki. A közérzete jó.

Engem igazából a köhögés aggaszt, meg a hőemelkedés. Levigyem reggel dokihoz, vagy ezzel úgysem tud mit kezdeni?

2015. febr. 15. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én levinném. Gyerekeimnél ilyen tünetekkel (kis köhögés, orrfolyás, enyhe hőemelkedés, vagy láz nélküli rossz közérzet) mindig fülgyulladás vagy hörghurut derül ki az orvosnál.
2015. febr. 15. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:

A hőemelkedéssel kiegészülő köhögés, orrfolyás már orvos kategória. Ilyenkor gyengébb az immunrendszer, te is látod, hogy másfél hete nem tud kimászni belőle, az oviban meg sajnos sok a beteg gyerek.

Én néhány kérdéssel előtted kérdeztem praktikákat, mert az enyémek is másfél hete benne vannak, és az istenért nem múlik.

Pénteken beszéltem az óvónővel, azt mondta, sok olyan gyerek van, akit ennyi idő után visszamegy az oviba, aztán 3-4 nap múlva lázasan küldik vissza.

Nagyon gáz az idei tél (vagyis nem tél).

2015. febr. 15. 09:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, borzalmas. Most 3 hetet ment egy huzamban oviba, meg is vagyok lepve. Eddig max. 1-1,5 hetet ment, aztán elkapott valamit.

Most elkezdte mondani, hogy a torka is fáj. Szóval reggel mindenképpen leviszem dokihoz.

2015. febr. 15. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Hőemelkedésnél már egyértelműen orvos.
2015. febr. 15. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi is így voltunk, a 4 éves lányom két hétig beteg volt de csak köhögött, nem ment oviba, aztán következő héten vittük oviba de fel is hívtak minket, hogy nagyon náthás és lázas :-( úgyhogy vittük is a dokihoz. három hete kínlódunk most már. Én inkább dokihoz vinném.
2015. febr. 15. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi szín alatt nem vinném oviba, hogy végigfertőzze a csoporto, meg a saját érdekében sem. Hasonló helyzetben mi, felnőttek sem érezzük túl jól magunkat a munkahelyünkön.
2015. febr. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!