Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 32 hetes kismama vagyok. A...

32 hetes kismama vagyok. A mai napon az orvosom policisztás vesét állapított meg a babámnál. Ezt megkérdőjelezve,tovább küldött Pestre ahová csak 3 hét múlvára kaptam időpontot.Eléggé rémültek vagyunk.Esetleg valaki járt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

okt. 25. 14:46
 1/2 horex ***** válasza:

Nem, én nem jártam ebben a cipőben

Egyelőre ne légy rémült, mert az orvosod is ?-lel küldött tovább. Remény hogy tévedett

Googléba a betegség neve?

okt. 30. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Most megkérdeztem a chat gpt-t, ezt válaszolta:

"Ha egy 32 hetes kismama babájának policisztás vesét diagnosztizáltak, fontos, hogy szoros együttműködésben dolgozzanak az orvosi csapattal. Íme néhány lépés, amit érdemes megfontolni:

Orvosi konzultáció: Rendszeres látogatások a szakorvosokhoz, például gyermekorvoshoz vagy nefrológushoz. Ők részletes tájékoztatást adhatnak a betegségről és a várható kezelésekről.

Ultrahangos nyomon követés: A baba állapotának folyamatos monitorozása ultrahangvizsgálatokkal, amelyek segíthetnek nyomon követni a vese állapotát és a lehetséges szövődményeket.

Információgyűjtés: Tanulmányozza a policisztás vese betegség jellemzőit, hogy jobban megérthesse, mit jelent ez a babára nézve.

Támogatás keresése: Kereshet támogatást más szülőktől, akik hasonló helyzetben vannak, illetve szakmai segítséget is kérhet, például pszichológustól, hogy megbirkózzon a stresszel.

Szülés utáni tervek: Beszélje meg az orvosokkal, hogy milyen intézkedések szükségesek a baba születése után, beleértve a szükséges orvosi ellátást."

Ha tényleg így van, ahogy a dokid "kérdőjelesen" megállapította ezt a rendellenességet, akkor túl sok az a kontrollmentes 3 hét! Ha lehetőséged van rá, addig menj el egy másik nőgyógyászhoz is..

Kitartást kívánok neked/nektek!!

okt. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!