Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 8 hós babánál magas laz, más...

8 hós babánál magas laz, más tünet nélkül? Volt vkinek hasonló?

Figyelt kérdés

Nagyon elesett, sír, vagy alszik. Amíg lejjebb a laza a lazcsillapitotol egész jókedvu.

De nagyon zavar, hogy semmi látható tünet... mi van ha nagyobb a baj?

38,5 körül van most. 9rvoshoz nem kell menni amíg nincs tünet.

Vomt meg vki így?

okt. 7. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Valószínüleg csak valami vírusfertőzés, de megértelek, én is ezt utáltam a legjobban. Ha folyt az orra, vagy ment a hasa akkor legalább megvolt az ok.

Fogzás nem lehet esetleg? Mióta lázas? Csak ma, vagy több napja? Kutacsa még gondolom tapintható. Az puha?

okt. 7. 12:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet 3 napos láz. Minden ok látható ok nélkül 3 napig lázas a gyerek, majd testszerte kiütéses lesz, ilyenkor már nem lázas és túl van rajta. A pöttyök pár nap alatt maguktól elmúlnak.
okt. 7. 13:20
 3/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon szűk mát neki. Én alig érzem. Ma kezdte a lázat. A fogzas kizart, 37,3 szokott a max lenni... és iszonyatosan elesett. :(

Jön amúgy q foga, kb mindig... de ez több annál az tuti

okt. 7. 13:23
 4/14 A kérdező kommentje:

Jaj erre nem gondoltam. Ez megnyugtato. Köszönöm. Mindig q legrosszabbra gondolok...

Elég magas neki, most először lázas. Nagyon megviseli. Folyamatosan sír, nem eszik, botladozik. :(

okt. 7. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekünk ugyan másfél éves kora után jött a 3 napos láz, de valóban ilyen volt.

Bevallom, hogy eleinte szkeptikus voltam, vártam, hogy úgyis kijön még valami, aztán a harmadik napon elmúlt a láz, és jöttek a kiütések, akkor látta a doki is, és ő is 3 napos lázra tippelt.

Ez tehát olyan, hogy szinte csak utólag tudod biztosra, de legalább utána megnyugodhatsz (és elvileg csak egyszer kapják el, tehát a későbbiekben kizárható).

Gyors javulást a picinek!

okt. 7. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálunk volt 7 hónapos volt akkor a pici. Vírusfertőzés volt, semmi más tünet nem volt csak a láz. Kezdetben a 3 napos lázra gondolt az orvos, de nem múlt a láz így kért az orvos labort is az megerősítette, hogy vírusfertőzés. 1,5 hétig volt lázas, és kórházban is voltunk, mert lázgörcse lett. Mindegyik doki azt mondta ismeretpen eredetű virusfertőzés. Persze nem biztos, hogy nektel ez lesz. A gyerekorvos azt mondta nekünk a 3 napos láz gyakoribb.
okt. 7. 20:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Hú,jó hogy túl vagytok rajta. Szörnyű lehetett...
okt. 7. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Rémálom volt. Mentő jött 20 percig tartott a görcs. Reméljük soha többet nem lesz. Jobban van a babád?
okt. 7. 22:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Tej9 ég... hogyan kell ezt elkepzelni? Mint egy epilepszias roham?

Nincs meg :( Ztalán picit

okt. 8. 10:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Biztos hamarosan jobban lesz. Hát az volt, hogy a szemei fennakadtak el is ájult majd a férjem kezében magához tért és a szemei még mindig fixálva majd elkezdett rángatózni. Ez addig volt míg a mentő ki nem ért.
okt. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!