Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesen náthás...

11 hetes terhesen náthás voltam és lázas is lettem egy rövid időre. Járt valaki hasonló cipőben? Okozott valami bajt ez a babánál?

Figyelt kérdés
A 12. hétben járok és a múlt héten lázas voltam egy rövid ideig. Amúgy megfázásszerű tüneteim voltak (vannak, de már enyhülnek), beszéltem a háziorvosommal és a nőgyógyászommal is. Mégis aggódom kicsit, hogy a betegségem miatt baja lehet a babának. Olvastam valahol, hogy a 10-14. hét között fejlődik a baba agya és az ez időben kapott gyógyszeres kezelés ill. fertőzések okozhatnak rendellenességet. Tapasztalatokat szeretnék kérni. Egy igazi paramami.
2015. márc. 4. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
kb 4-szer voltam náthás a terhesség alatt, 8 hetesen meg 40 fokos lázzal feküdtem 4 napig. semmi baja nem lett makk egészséges :)
2015. márc. 4. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Én alapvetően nem vagyok egy beteges típus!

De terhességem alatt eléggé az voltam. Kb 4szer voltam megfázva.Az utolsónál már lázam is volt. Rubophent vettem be.Az láz csillapító paracetamol tartalmú tehát kismamák is szedhetik:)Nem lett a kicsinek semmi baja:) Egészséges,gyönyörű már 11hetes kislány:)

2015. márc. 4. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
7. Hétben összeszedtem egy tüdőgyuszit most 12 hetesen egy hányás hasmenős vírust. Én is parázok nyilván de még várni kell pár hónapot hogy megnyugodjak. Remélem nem lesz semmi baj! Neked is szurkolok!! Szerintem a nátha miatt nem kell aggódnod!!
2015. márc. 4. 13:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam.

3., remélem nálatok is minden rendben lesz.

2015. márc. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!