Hogy szívjam ki a 8 hónapos orrát,ha ellenkezik? Ismeri a porszívót,2-3 naponta szívjuk az orrát,de most,hogy nagyobb egyre jobban ellenkezik.most ráadásul muszály is szívnunk,mert taknyos,de csak beleiztadunk mindketten
A deveny itt is csak egy modszer a sok kozul, semmi extra. Maximum gyakorin talalkozol tobbet az emlitesevel, mert ide jar x ember, aki ismeri, de egyebkent meg nincsen annyira tulmisztifikalva, ahogy te igy ezt most mondod. De honnan tudnad, nem is itt elsz 🤷♀️
Peldaul kisfiamnak nem is ajanlotta a neurologus, nem is vittem, mert neki mas kellett.
En inkabb azt erzem, hogy te vagy a helikopter. 🙈😂
Amiket irsz, azoknak nagy resze mar itt sem valid. De ismetlem, honnan is tudnad? Gyakorirol tajekozodsz maximum.
Es egyebkent is, nyilvanvaloan minden orszagnak megvannak a sajat alapelvei, szokasai.
Afrikaban se ugy nevelnek gyereket, ahogy nalunk 🤷♀️
Ez van. :D Nem ertem ezen miert kell annyit rugozni, miert olyan erthetetlen szamodra.
A te jelenleted faj nekunk maximum 😂
Megolod mindig a bulit, minden kerdesnel.
Ez a kérdés nem azért született,mert az orrszívó rossz lenne szerintem az öblítést mégnehezebben kivitelezném
. És ez Szerbia,ahol a kérdés született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!