Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy szívjam ki a 8 hónapos...

Hogy szívjam ki a 8 hónapos orrát,ha ellenkezik? Ismeri a porszívót,2-3 naponta szívjuk az orrát,de most,hogy nagyobb egyre jobban ellenkezik.most ráadásul muszály is szívnunk,mert taknyos,de csak beleiztadunk mindketten

Figyelt kérdés
okt. 19. 23:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A deveny itt is csak egy modszer a sok kozul, semmi extra. Maximum gyakorin talalkozol tobbet az emlitesevel, mert ide jar x ember, aki ismeri, de egyebkent meg nincsen annyira tulmisztifikalva, ahogy te igy ezt most mondod. De honnan tudnad, nem is itt elsz 🤷‍♀️

Peldaul kisfiamnak nem is ajanlotta a neurologus, nem is vittem, mert neki mas kellett.

En inkabb azt erzem, hogy te vagy a helikopter. 🙈😂

Amiket irsz, azoknak nagy resze mar itt sem valid. De ismetlem, honnan is tudnad? Gyakorirol tajekozodsz maximum.

okt. 20. 13:42
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Es egyebkent is, nyilvanvaloan minden orszagnak megvannak a sajat alapelvei, szokasai.

Afrikaban se ugy nevelnek gyereket, ahogy nalunk 🤷‍♀️

Ez van. :D Nem ertem ezen miert kell annyit rugozni, miert olyan erthetetlen szamodra.

okt. 20. 13:51
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
Honnan is tudom? Elég sok gyerekes ismerősöm él Magyarországon, illetve az internetnek köszönhetően rengeteg minden kikerül Magyarországról el lehet olvasni az itt megjelent cikkeket kommenteket. Ezeket bizony nem a gyakoriról tudom. Ha valamiről nálunk itt lehántják a leplet,hogy a fejlett országokban évtizeked óta már nem igy van,a magyarok csak puffognak meg értetlenkednek. Tisztelek a kevés kivételnek,aki gondolkodik is nemcsak mindent vakon elhisz. Helikopter nem én vagyok,,hanem azok az orvosok,akik kutatnak, publikálnak, meg a magyarok nagy része,akik felülbírálják a nemzetközi irányelveket. Most is M.On. dúl a feszültség ősszel az óvodákban,mert a gyerekeknek kicsit folyik az orra köhög. Szülő orvos óvónő háromszögben mindenki a másikat hibaztatja, normális fejlett országban ez elképzelhetetlen lenne, de persze nyilván ez az infó sem valid tök ritka,hogy ebből feszkó van itthon.🤣🤣
okt. 20. 14:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
De ha már sikerült külföldre menekülni, akkor minek nézel (meg főleg irogatsz) vissza? Legyél ott jól el, kit érdekel! Nekem meg az a barbár hogy a fél éves gyereknek tolod fel az orrába a vizet, ahelyett, hogy kiszivnad 10 másodperc alatt, de a te gyereked leszarom mit csinálsz vele.
okt. 20. 15:14
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem semmi közöd hozzá,hogy ki meg mit honnan irogat, mindenki onnan irogat ahonnan akar. Ha olyan jó lenne minden nem születnének ilyen kérdések sem, persze elhiszem, hogy fáj az igazság.
okt. 20. 15:26
 26/27 anonim ***** válasza:

A te jelenleted faj nekunk maximum 😂

Megolod mindig a bulit, minden kerdesnel.

okt. 20. 15:32
 27/27 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés nem azért született,mert az orrszívó rossz lenne szerintem az öblítést mégnehezebben kivitelezném

. És ez Szerbia,ahol a kérdés született

okt. 20. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!