Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy szívjam ki a 8 hónapos...

Hogy szívjam ki a 8 hónapos orrát,ha ellenkezik? Ismeri a porszívót,2-3 naponta szívjuk az orrát,de most,hogy nagyobb egyre jobban ellenkezik.most ráadásul muszály is szívnunk,mert taknyos,de csak beleiztadunk mindketten

Figyelt kérdés
okt. 19. 23:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%

Ha kevesbe ellenkezik, akkor az olemben ulve, egyik kezemmel finoman a fejet egyenesen tartva ki tudom neki szivni.

Ha igy nem megy, mert kiborult, akkor lefektetem a foldre, combom kozott a feje, ha kell akkor egyik kezzel kozben fogom a kezeit is es masikkal szivom neki. Most nem tudom ki hogy csinalja pontosan, 1,5 evesnel ez egyelore mukodik :D

Amugy 2-3 naponta, ha nem beteg, minek szivod?

okt. 19. 23:34
 2/27 anonim ***** válasza:
10%
Egyáltalán minek használ ehhez porszívót? Magyar rögeszme aminek semmi értelme. Sós vízzel mosd át az orrát,ezeszer többre mész vele.
okt. 20. 00:06
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Lefogod, de csak akkor ha taknyos, máskor nem kell!
okt. 20. 00:46
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy másik orrszívóval kellene próbálkozni...

Az orrszívás rendkívül fontos, mert akár középfülgyulladás és süketség is lehet a vége, ha elhanyagolják!!

Sajnos erről senki sem szokott beszélni....

okt. 20. 01:28
 5/27 A kérdező kommentje:
Azért szoktam szívni mert van neki benne "kaki"
okt. 20. 01:51
 6/27 anonim ***** válasza:
85%

Az orrban takony van vagy ha már száraz, akkor fika. Felnőtt vagy, felnőtt oldalon, nem kell gügyögni. (mellesleg a gyereknek sem.)

Le kell fektetni a padlóra, gyerek a combjaid között, egyik kezével a fejét, másikkal a porszívót fogod.

okt. 20. 07:20
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

2-3 naponta taknyos? Hihetetlen...

Ha beszáradt takonyra gondolsz, azt pedig kipiszkálod egy zsepivel neki.

Az orrszívás nem akarom vagy nem akarom kérdés. Ha kell, ha valóban folyik az orra, akkor kell. Én simán lefogom, nem szórakozok.

okt. 20. 07:48
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban taknyos, akkor muszáj sajnos lefogni. Én úgy szoktam, hogy a combommal lefogom a kezét, az egyik kezemmel a fejét, a másikkal, meg szívom. Megszakad a szívem ilyenkor, de muszáj. Inkább ez, mint egy középfülgyulladás.
okt. 20. 08:26
 9/27 anonim ***** válasza:
27%
Én csak amúgy azt nem értem, ha ennyire hasznos az orrszívás, akkor miért népbetegség a kisgyereknél a fülgyulladás, hörghurut, mandulaműtét is rekordszámú. Valaki tudja erre választ? Mert nekem kissé ez gyanús.
okt. 20. 09:12
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

9!

Hasznos. Ha jól csinálják....

De pl 2 barátnőm veszem alapul.

Az egyik nem szívja a gyerek orrát, mert a gyerek nem hagyja, így ami kifolyik letörli és kész. Ő nem fogja le, mert lelki traumát okoz.

A másik egy aksis semmitérő szívót használ, mert praktikusabb mint a porszívós. Praktikusabb, csak épp semmit nem ér.

csinalják, meg vannak győződve róla, hogy így jó, és nem értik miért betegek, fülfájósak a gyerekeik.

Én 32 vagyok. A mai napig tapasztalom magamon, hogy ha egy kicsit is elhanyagolom a saját orrfújásom, ha pl dolgozom és az irodát nem akarom teleharsogni vele, elég fél nap és rá is ment a fülemre, vagy kaook egy arcüreggyulladást. Ha nincs semmi húzós, ki tudom fujkodni az orrom normálisan, akkor valahogy sosincs mellékhatás utána.

okt. 20. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!