Hogy szívjam ki a 8 hónapos orrát,ha ellenkezik? Ismeri a porszívót,2-3 naponta szívjuk az orrát,de most,hogy nagyobb egyre jobban ellenkezik.most ráadásul muszály is szívnunk,mert taknyos,de csak beleiztadunk mindketten
Ha kevesbe ellenkezik, akkor az olemben ulve, egyik kezemmel finoman a fejet egyenesen tartva ki tudom neki szivni.
Ha igy nem megy, mert kiborult, akkor lefektetem a foldre, combom kozott a feje, ha kell akkor egyik kezzel kozben fogom a kezeit is es masikkal szivom neki. Most nem tudom ki hogy csinalja pontosan, 1,5 evesnel ez egyelore mukodik :D
Amugy 2-3 naponta, ha nem beteg, minek szivod?
Lehet, hogy másik orrszívóval kellene próbálkozni...
Az orrszívás rendkívül fontos, mert akár középfülgyulladás és süketség is lehet a vége, ha elhanyagolják!!
Sajnos erről senki sem szokott beszélni....
Az orrban takony van vagy ha már száraz, akkor fika. Felnőtt vagy, felnőtt oldalon, nem kell gügyögni. (mellesleg a gyereknek sem.)
Le kell fektetni a padlóra, gyerek a combjaid között, egyik kezével a fejét, másikkal a porszívót fogod.
2-3 naponta taknyos? Hihetetlen...
Ha beszáradt takonyra gondolsz, azt pedig kipiszkálod egy zsepivel neki.
Az orrszívás nem akarom vagy nem akarom kérdés. Ha kell, ha valóban folyik az orra, akkor kell. Én simán lefogom, nem szórakozok.
9!
Hasznos. Ha jól csinálják....
De pl 2 barátnőm veszem alapul.
Az egyik nem szívja a gyerek orrát, mert a gyerek nem hagyja, így ami kifolyik letörli és kész. Ő nem fogja le, mert lelki traumát okoz.
A másik egy aksis semmitérő szívót használ, mert praktikusabb mint a porszívós. Praktikusabb, csak épp semmit nem ér.
csinalják, meg vannak győződve róla, hogy így jó, és nem értik miért betegek, fülfájósak a gyerekeik.
Én 32 vagyok. A mai napig tapasztalom magamon, hogy ha egy kicsit is elhanyagolom a saját orrfújásom, ha pl dolgozom és az irodát nem akarom teleharsogni vele, elég fél nap és rá is ment a fülemre, vagy kaook egy arcüreggyulladást. Ha nincs semmi húzós, ki tudom fujkodni az orrom normálisan, akkor valahogy sosincs mellékhatás utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!