Mi lehet ennek a magyarázata?
Kislányom 3 éves,sajnos sikerül időről időre összeszedni valamilyen megfázásos vírust. Az esetek döntő többségében fülgyulladással zárul. Szúrták is a fülét, antibiotikumot is bőven evett. Először,amikor voltunk fül-orr-gégészeten ott azt mondták nincs nagy gond,ez jóformán mindenkivel előfordul, de a konzervatív terápiával ezt meg lehet előzni,szívjam sokat az orrát. Az orvos tanácsának eleget is tettünk,eddig úgy tűnik eredménytelenül. Nem olyan régen amikor már a sokadik alkalommal mentünk vissza fülgyulladással már nem bírtam ki,hogy ne szegezzem neki a kérdést,hogy mondja meg őszintén,de miért nem használ az általa ajánlott megelőzés.
Érdemi választ nem kaptam,csak a karját tárta szét,hogy nem tudja, illetve még azt is elmondta,hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, sok gyereknél csak a mandulaműtét és/vagy tubus oldja meg a problémát. Azt mondta,ha még egyszer előfordul előjegyez minket műtétre. Veletek előfordult már ilyesmi,hogy kudarcot vallottak,és az orvos nem tudta megindokolni,hogy miért?
Remélem nálatok senki se dohányzik. Az például sokat ront a füles gyerekek állapotán.
De nálunk is volt a családban sajnos, egyetlen egy gyereknek ilyen. Senki másnak, még a féltestvérének se. Ez egy rejtély.
Hűha én is iszonyat fülfájós voltam, már épp csak vajákos asszonyhoz nem vittek. Nálam sem vált be semmi, kinőttem :/ kamaszkoromban már sosem kaptam el semmit, ami a fülemre húzódott. Szerintem akkor lett elég széles ott a fülkürt, hogy nem ragadt bele minden baci.
Egy rossz fog is sokat ronthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!