Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 6 éves oltáson mit csináljak...

6 éves oltáson mit csináljak ha ellenáll?

Figyelt kérdés

Most 6 éves a lányom és oltásra kell vinnem, eddig sose hagyta csak könyebb volt lefogni

Na de màr - évrs

2024. aug. 15. 10:45
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
67%

11, pont az a lényeg, hogy ha egy nem nt gyerek is képes megugorni ezt a szituációt, akkor kicsit nevetséges, hogy valaki az állítólagos ép értelmű nt gyerekével ne bírjon.

Egy 6 éves nem csecsemő.

2024. aug. 15. 13:21
 22/50 A kérdező kommentje:
19 legutóbb 3 évesen volt, de ott még elég volt egykézzel átkarolnom. Most már hat éves és azért kérdeztem hogy milyen pózba mert már rúgni is tud, szóval alábait is le kell fogni. Azt még lehet úgy hogy én két kézzel fogom a lábait az assziszt meg a kezeit oldalról átkarolva fogja le, de lehet úgy is hogy az ölemben ül, és a lábaimmal keresztezte fogom le az övéit, a két kezemmel meg átkarolom
2024. aug. 15. 13:22
 23/50 anonim ***** válasza:
91%

És az miért nem opció, hogy felkészíted rá? Értelmileg sérült? Miért csak a lefogás opció?

21: abból nem lehet messzemenő következtetést levonni az össze nem nt gyerekre nézve, hogy a te nem nt gyereked megugrotta. Az ÁTLAG nem nt gyerekkel az ilyen nem hétköznapi szituációk nehezebbek tudnak lenni. Max az segíthet, hogy egy nem nt gyerek szülője már sokkal jobban felkészült, és pont azért hogy a gyereknek könnyebb legyen jóóóó előre felkészíti.

Itt a kérdező a tipikus homokba dugja a fejét. Jaaaaj nem tudjuk megcsinálni, jajjj hogyan lehetne ezt megoldani.... le kell fogni...

Mikor mi kaptuk a 6 éves kori oltást, akkor a suliban 1. osztályosként álltunk sorba az orvosi szoba előtt és mindenki megkapta 1 pillanat alatt és pikk-pakk kész voltunk.

Ez egy vicc a kérdező részéről és nekem megkérdőjelezi a szülői kompetenciáit is, ha egy ilyen csipp-csupp dolgot nem tud megugrani.

2024. aug. 15. 13:29
 24/50 A kérdező kommentje:
De még lehet-és meg is fogom-beszélni vele csak amikor 3 évesen magának kérte a fülbelövést akkor is le kellett fogni mindenét, nehogy belemozdulnon
2024. aug. 15. 13:36
 25/50 anonim ***** válasza:
62%

Szellemi fogyatekos ?

Mert ep elmeju 6 evest nem kell lefogni.

2024. aug. 15. 13:36
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Féltem az oltástól, hogy a fiam nem hagyja. Sokat beszéltem vele erről előtte és egy szava nem volt az oltás alatt. 2 napja történt az oltás.
2024. aug. 15. 13:37
 27/50 anonim ***** válasza:
32%
Haha...most tudtam meg, hogy a lányom értelmi fogyatékos. Köszi 25-ös 🤣
2024. aug. 15. 13:51
 28/50 anonim ***** válasza:
46%
Majd ráfekszel kb az asszisztens meg lefogja a többi részét
2024. aug. 15. 14:25
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kaptunk oltást általánosban, egy mukk nélkül mindenki bement-kijött, egy lány volt, aki torkaszakadtából üvöltött, és az ajtón alig tudták betuszkolni. Még mi, gyerekek is ámulva néztük, hogy mi baja, tök ciki volt...
2024. aug. 15. 15:32
 30/50 anonim ***** válasza:
42%
27: akkor dolgozz rajta, hogy a gyerekednek könnyebb legyen és ne kelljen lefogni... a kommentedből az következik, hogy eddig nem sikerült
2024. aug. 15. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!