Baj lehet? Születtek kiscicáink. (Kinti macskák). A kisfiam előszeretettel simogatja fogdossa az egyiket (8 hetesek) mindig figyelek, hogy azonnal kezet mossunk utána és nehogy az arcához érjen, bár egyszer mire odafordultam piszkálta a kis arcát.
Figyelt kérdés
Attól tartok mi van ha bélférges lesz és jól elolvastam, hogy a tüdőben is lehet az agyban meg meg is vakulhat. Persze, hogy megijedtem. Oké! Féregtelenítem a kiscicát, figyelek a higéniára. Honnan tudom ha baj van?2024. júl. 1. 13:47
11/12 anonim válasza:
Miért, te meg ivartalanítod magad, hogy nálatok ez a normális?
Igen, a macskát ivartalanítani kell, de hogy lehet ilyen hülyeséget írni? A természet úgy alkotta meg, hogy a macskáknál normális 2x ötöt szülni, embernél meg nem. Nem azért kell ivartalanítani🙄
12/12 anonim válasza:
“Miért, te meg ivartalanítod magad?”
Nem, de szedek fogamzásgátlót, vagy létezik spirál, óvszer stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!