Baj lehet? Születtek kiscicáink. (Kinti macskák). A kisfiam előszeretettel simogatja fogdossa az egyiket (8 hetesek) mindig figyelek, hogy azonnal kezet mossunk utána és nehogy az arcához érjen, bár egyszer mire odafordultam piszkálta a kis arcát.
Figyelt kérdés
Attól tartok mi van ha bélférges lesz és jól elolvastam, hogy a tüdőben is lehet az agyban meg meg is vakulhat. Persze, hogy megijedtem. Oké! Féregtelenítem a kiscicát, figyelek a higéniára. Honnan tudom ha baj van?2024. júl. 1. 13:47
1/12 anonim válasza:
Kérlek, az anyjukat vidd el ivartalanításra, ez legyen az első!
2/12 anonim válasza:
Ivartalanítás, oltások, féregtenítés, bolha, kullancs, atka stb írtás! Utobbik esetében meg van mikor kell ismételni, nem "várni kell a jelekre", hanem ha lejára gyógyszer ideje, újra adni kell neki! Ha kinti macskák ezekre nagyon kell figyelni, hiszen érintkeznek más cicákkal, akiktől "ha nincs védelem" simán átvehetik. De egy állatorvos mindenről tájékoztat!
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem kell ennyire parázni.. mi tanyán nőttünk fel állatok között, nem rohantak sem orvoshoz velünk sem gyógyszerért ha megfogtunk egy macskát.. nem lesz agyférges a gyerek vagy mi ha az alaphigiénia megvan
4/12 anonim válasza:
Én a macskát jobban félteném hogy nehogy megnyomja véletlenül.
Annak amit te írtál nagyon kicsi az esélye.
5/12 anonim válasza:
Milyen gyakran vannak féregtelenítve a macskák? Egy 8 hetes kölyköt pl nem egyszer kell, hanem min 4* - 2 hetes korától 2 hetente..
Ivartalaníttasd mindegyiket!
Bocs de ahelyett hogy itt aggódnál a semmin, a felelős állattartásról olvashatnál többet, ha már van állatotok.
6/12 anonim válasza:
Ugyan már, semmi baja nem lesz. Szomszéd folyton puszilgatja őket és neki sincs tőle baja. Feregtelenites az jó, de pár hetes macskát nem szoktuk, kérdezd meg az allatdokit.
7/12 anonim válasza:
Mármint ott nem szokták, ahol belesz.rnak…
8/12 anonim válasza:
Agyhugykőt kaptam a kérdés elolvasasatol is
9/12 anonim válasza:
8-as, nem a macskasimogatástól?!
10/12 anonim válasza:
Szerencsétlen macska, ivartalaníttasd már basszus! Vagy te is évente 2x szülsz 5-öt, hogy ez normális nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!