Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért nem oldódik fel a...

Miért nem oldódik fel a Metamizol végbélkúp?

Figyelt kérdés
Kislányom oltást kapott és mivel fájdalomcsillapito is ez a kúp és mindig ezt írják fel , így este ,hogy ha fáj is a lába, adtam be neki egyet,hogy aludni tudjon. Ezt így orvos is javasolta. A múltkori oltásnàl nem figyeltem meg , de ma reggel pukizott egyet a lanyom, meg nyomott szóval azt hittem bekakilt és mikor akartam tisztába tenni, akkor a kúp vége volt csak némi kakival a pelusban. Más kupok sokkal puhábbak, jól oldódnak, de ez olyan mint a beton és hiába írja a betegtájékoztató, hogy 10 perccel a használat előtt vegyük ki a hűtőből és ne a kezünkkel melegítsük, hát akkor is marha kemény marad. És mint az alábbi példa mutatja , fel sem oldódik rendesen. Akkor ha a gyereknek majd lesz láza is, és a kúp nem oldódik fel, akkor hogy viszi le a lázát? Más is használja ezt a kúpot és járt így? Majd a dokinkkal beszélek, hogy nem lehetne-e másik fajta kúpot írni. Elhiszem,hogy ez erős fájdalom csillapító hatású, de ha nem olvad el ,akkor semmit nem ér.
jún. 14. 10:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
37%
Hogy te mekkora egy paraszt vagy, kérdező! Teljesen jó szándékkal leírjuk, hogy mi szól a szirup mellett, erre büszkén lepontozol! Hát pontozz, tőlem azt dugsz a gyerekedbe, amit akarsz.
jún. 14. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!