Kislányom oltást kapott és mivel fájdalomcsillapito is ez a kúp és mindig ezt írják fel , így este ,hogy ha fáj is a lába, adtam be neki egyet,hogy aludni tudjon. Ezt így orvos is javasolta. A múltkori oltásnàl nem figyeltem meg , de ma reggel pukizott egyet a lanyom, meg nyomott szóval azt hittem bekakilt és mikor akartam tisztába tenni, akkor a kúp vége volt csak némi kakival a pelusban. Más kupok sokkal puhábbak, jól oldódnak, de ez olyan mint a beton és hiába írja a betegtájékoztató, hogy 10 perccel a használat előtt vegyük ki a hűtőből és ne a kezünkkel melegítsük, hát akkor is marha kemény marad. És mint az alábbi példa mutatja , fel sem oldódik rendesen. Akkor ha a gyereknek majd lesz láza is, és a kúp nem oldódik fel, akkor hogy viszi le a lázát? Más is használja ezt a kúpot és járt így? Majd a dokinkkal beszélek, hogy nem lehetne-e másik fajta kúpot írni. Elhiszem,hogy ez erős fájdalom csillapító hatású, de ha nem olvad el ,akkor semmit nem ér.
3 hónapos kor felett már lehet adni szirupot. Három gyerekem van, de nemigen kellett kúpot használnom. Hány oltásotok van még hátra addig? Ha betölti a 3 hónapot, hagyd a kúpozást.
jún. 14. 10:56
2/21 A kérdező kommentje:
Már 4 hónapos, most kapta az utolsó kör kombinàltat.
jún. 14. 11:03
3/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk ő olyan, hogy pl a Rota vírus elleni szirupot is kiköpte, nem szereti az ilyen dolgokat.
jún. 14. 11:03
4/21 anonim válasza:
Oldalra kell nyomni a szirupot a "pofazacskójába", úgy nem köpi ki. Amúgy az enyémek a Panactivot kifejezetten szeretik. ☺️
jún. 14. 11:15
5/21 anonim válasza:
Kisfiam a panadol baby-t kifejezetten szereti :D
Egyszer kellett neki kupot adni, mas betegseg miatt, hat nekem is szenvedes volt, kerulom, ha lehet.
jún. 14. 11:23
6/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem jókedvéből adja be az ember a gyerekének, de pl a nővérem fia ha lázas volt mindig hányt is, szóval nála a szirup szóba sem jöhetett. És hát ugye végbélen keresztül hamarabb felszívódik a hatóanyag,mint ha szájba kapja. Legalábbis én úgy tudom.
jún. 14. 11:38
7/21 anonim válasza:
Azt nem tudom, gyerekként mennyivel másabb, de felnőttként kellett kúpot használjak, fél órát írt a tájékoztatóban, hogy addig muszáj bent maradjon, hogy fel tudjon szívódni a hatóanyag, azt is nehéz volt kivárjam, olyan székelési ingerem volt tőle. Viszont 100%, hogy használt, mivel a fájdalom elmúlt mielőtt kikakáltam volna. Csak látszatra nem szívódott fel, a vivőanyagot sz.rtam ki rövid idő alatt.
jún. 14. 11:41
8/21 anonim válasza:
Múltkor épp rákérdeztem a dokinál. A Daedalon kúp hatóideje 20 perc.
Mindenképpen jobb a kúp,mint a szirup,mert nem bántja a májat és a gyomrot. Ami egy gyereknél egyáltalán nem mindegy. Ráadásul hamarabb is hat,mintha szájon át vette volna be.
Akik nem akarnak kúpot adni,tiltakoznak ellene,azok a szexuális zaklatással,pedofíliával hozzák összefüggésbe a kúp felhelyezését. Erre NO KOMMENT..Ilyet normális lelkületű felnőtt ember nem tesz, hanem felfogja,hogy a kúp egy nagyon HATÉKONY GYÓGYSZER. Nem gyermekbántalmazás basszus.
Múltkor folyamatosan hányt a gyerek,erre sokan a tablettát ajánlgatták. Egyszerűen nem értették meg,hogy kihányja. Hihetetlen.
jún. 14. 12:33
9/21 anonim válasza:
Amúgy én lehelni szoktam a kúpot. Elég hatásos melegítő módszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!