Nem tudunk szabadulni a cérnagilisztától. Mi lehet az oka és mit tehetek?
Valamikor január-február környékén hozta haza a kisfiam az oviból (5 éves). Kezdte egyre gyakrabban mondani, hogy viszket a feneke és nem sokára meg is is láttam a fehér pöttyöket a székletében. Hívtam az orvost, kapott Vermoxot, mi is beszedtük a férjemmel. De most megint hasonló tünetei vannak és ma tele volt fehér pöttyökkel a széklete, de mintha korábban is láttam már volna.
Én úgy tudtam nem lehet újra elkapni, vagy igen? Mi lehetett a gond? Biztos, hogy cérna giliszta volt akkor is, és nagyon betartva végigszédte a gyógyszert, ahogy mi is. Higiéniára nagyon figyelünk..
Megyünk a héten orvoshoz (másért is) de ha nem használt a gyógyszer akkor most fog? Mással is volt már ilyen? Mit lehet tenni?
Lehet, hogy mindig ùjra az ovibòl hozza?
Sajnos rengetegszer el lehet kapni, nem bàrànyhimlő
Van homokozotok?
Erdemes lenne egy homok csere, minden jatekot amit csak lehet fertotleniteni.
Kormeit mindig alaposan levagni, folyamatosan kezfertotlenitozni. Rengeteg fokhagymas etel/piritos
Nagyon nehez megszabulni tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!