Mi történik, ha nem adatom be a gyerekemnek az MMR oltást? Vajdasági vagyok, ha olvassátok és ti is itt éltek, le írnátok nekem? Milyen következményei vannak ennek jogilag? Félek az autizmustól, ismerősök erre fogják. Megtorpantam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Persze magyarországi sztorikat és véleményeket is szívesen olvasok erről. Nyugodtan ki is oszthattok, ha hülyeségnek gondoljátok a kérdést meg egyáltalán a feltételezést. Mindent örömmel veszek, mivel minél többet akarok megtudni erről. Köszönöm.jún. 5. 16:13
21/29 anonim válasza:
Hát kérdező most már értem miért van nálatok sok olyan járvány ami fejlettebb országokban már rég nincs.
22/29 A kérdező kommentje:
De rá érsz! Komolyan sajnállak!😂
júl. 8. 08:46
23/29 anonim válasza:
Majd ráér a gyámügy is, ha valami ostobaságot csinálsz.
24/29 A kérdező kommentje:
Minden oltást meg kap ne idegeskedj már! Csak feltettem egy kérdést! Ne írogass már többet, annyira unalmas vagy!
júl. 8. 09:14
25/29 anonim válasza:
Ilyen mentalitással igen nagy kár volt vállalni azt a gyereket. Ne is haragudj, de egyáltalán honnan jött neked ez az ötlet? Komolyan kíváncsi vagyok.
26/29 anonim válasza:
22es, gondolom te se kaptál oltásokat, mert ha igen akkor talán lenne annyi eszed, hogy felfogd, nem egy válaszoló írogat neked. Nehéz tudom.
De mindegy, ha kinyiffan a gyerek max csinálsz másikat nem nagy ügy
27/29 anonim válasza:
De rá érsz! Komolyan sajnállak!😂
Én meg a gyereked mert a selejtes anyja veszélybe sodorja az életét:-D
28/29 anonim válasza:
Neked nincs eszed utolsó! Hatalmas idióta lehetsz! Szépen írja, hogy megkapja mindet, te meg tovább kötekedsz. Ignoráld kérdező! Ez egy tahó. Abból se ért, hogy ne írjon ide többet. Miért? Mert gagyi. Unalmas az élete valószínűleg.
29/29 A kérdező kommentje:
Igen, észrevettem. 😄 elbeszélget látod magában is.
júl. 8. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!