Mi történik, ha nem adatom be a gyerekemnek az MMR oltást? Vajdasági vagyok, ha olvassátok és ti is itt éltek, le írnátok nekem? Milyen következményei vannak ennek jogilag? Félek az autizmustól, ismerősök erre fogják. Megtorpantam. Mit tegyek?
Hat figyelj, mivel az IQ anyai ágon öröklődik, sokat már nem árthatsz neki vele.
Én is vajdasági vagyok és ha nem homokba dugva a fejed éltél az elmúlt hónapokban, akkor azt is tudhatod, hogy az év elején milyen durva kanyarójárvány volt Belgrádban.
Őszintén remélem, hogy oltás nélkül nálunk sem engedik közösségbe a gyereked.
Az ismerőseidre meg no comment, gondolom illóolajat azért bőséggel párologtatnak otthon.
4# az autisták nagyon kis százaléka zseni, vagy ép értelmű, ezt a filmekből gondolod így.
Az autizmussal pedig nem tud egy oltás megfertőzni, mivel a genetika nem így működik.
NEM okoz autizmust az oltás! Annyi köze van hozzá, hogy a nagyon jellegzetes tünetek 1,5-2 éves kor után kezdenek el feltűnni, ami az mmr oltás után van már ugye (de olyankor még csak gyanú szinten, nem jelentik ki ilyen korán, mert minden emberben találni autisztikus tünetet, az a nem mindegy, hogy mennyi van. Mennyire helyezkedik el a skálán).
Az autisták meg nem feltétlenül okosak, azok inkább az asperger szindrómások. Az autisták közt bőven vannak értelmi sérültek, átlagosak és ritkán kiemelkedőek, ahogy a tüneteik is attól függőek, hogy hol helyezkednek el a skálán. Van akiről laikus megmondja, hogy autista, másnak meg annyira enyhe, hogy csak szakembernek tűnik fel, másnak csak "kicsit furcsa gyerek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!