Mi történik, ha nem adatom be a gyerekemnek az MMR oltást? Vajdasági vagyok, ha olvassátok és ti is itt éltek, le írnátok nekem? Milyen következményei vannak ennek jogilag? Félek az autizmustól, ismerősök erre fogják. Megtorpantam. Mit tegyek?
"Az autisták meg nem feltétlenül okosak, azok inkább az asperger szindrómások"
Bocs, hogy helyreteszlek, de az Asperger=autizmus. BN011 már meg se különbözteti, nem ismeri el, mint külön fogalom.
Egyébként egy BNO10 szerint Asperger (F84.50) besorolást kapott autista nem feltétlenül okosabb egy F84.80 Egyéb pervazív zavar "kategóriájú" autistánál. Mindkettőt átlagos, vagy magasabb intelligenciaszintű, viszonylag jól funkcionáló autistáknak adják. A különbség, hogy az Aspergeresnek jellemzően van tematikus kattanása, téma amiért kifejezetten rajong, míg egy egyéb pervazívval nem csak egy témában lehet beszélgetni.
A te IQ-d is nagyon magas lehet ha vissza jársz a kérdezőt baszogatni. 👍🏻
Egyébként 2, 3 válaszoló és talán a 15 is te vagy! Ismerősöm nem adatta be a gyerekének az oltásokat! (Szabadka) a kislány ma 9 éves és jár iskolába, minden féle közösségbe! Szülők iskolakezdéskor kaptak valami papírt (nem tudom pont milyet és nem is akarok össze vissza írni), de a lényeg, nem történt semmi.
Szerintem is egyébként be kell adatni. De mindenki eldönti maga.
Ez az oltásos autizmusos baromság hogyan jut még az eszetekbe, de őszintén?!
Ezer meg egyszer el lett ugatva: NEM elkapható, mint a nátha; nem úgy alakul ki útközben, hanem veleszületett; nem genetikai betegség amit örökletesen hordozol. Eleve nem is betegség, hanem spektrumzavar, a szociális készségek és érzelmi élet zavara.
Komolyan mondom, hogy a 21.század legnagyobb kihívása az emberiség számára az ostobaság leküzdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!