Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A védőoltásokra lennék kíváncs...

A védőoltásokra lennék kíváncsi. Valóban okoznak autizmust? Akinek autista a gyermeke ők/ti mit mondtok? Mitől lehet? Oltás? Genetika? Csak kíváncsi vagyok. Minden oltás előtt van bennem egy para, de akkor is lenne, ha nem adatnám be.

Figyelt kérdés

máj. 26. 21:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
18. Az autizmus régen is jelen volt, csak letudták annyival, hogy valaki rosszabb képességű, béna, buta stb. Most már minden intőjelre figyelnek, és sokkal nagyobb szerepe lett a Pedagógiai Szakszolgálatnak mint régen. Annak idején anyukám engem is hordott mindenhova ( ez 92-93 környékén volt), mert látta, hogy valami nem oké, és azt szerette volna, hogy mire elkezdem a sulit, kiderüljön mi a baj. Mindenki azt mondta neki, hogy csak kétbalkezes vagyok, és lassabb a felfogásom. Muszáj volt beletörődnie, sehonnan nem kapott segítséget, pedig ő óvodapedagógus volt, szóval sok mindent észrevett. A férjem mikor összekerültünk, már fél év után feltette a kérdést, hogy nem vagyok-e Aspergeres? mert ő sokat foglalkozott a témával, és ahogy beleástam magam, annál több hasonlóságot véltem felfedezni a szindróma leírása és magam között. Most van egy 5 éves fiam, aki 2 éves kora óta fejlesztéseket kap, és 3 évesen megkapta a gyermekkori autizmus kódot, és van egy 9 éves nővére, akit 3 hónapja kellett elvinnem a szakszolgálathoz Adhd gyanúval, de nála elvileg minden rendben, bár lehet az is, hogy jól maszkol, mint én annak idején.
máj. 27. 16:19
 22/24 anonim ***** válasza:
21%
Okozhatja bármelyik oltás amelyikek adjuvánsa higany aluminium származék vagy formadelhid . Okozhat azt és más bajt bármelyik fogamzasgátló és tabletta amelyik lithium ólom tartalmú . Vietnamban a háboruk utan ugrott meg a hermafroditák víz nagyfejű torzak születése a víz a folyók vegyszermérgekkel lettek telítve kémia hadviseles miatt . Vegyszer egyenlő tömény méreg . Minél modernebb szenyezettebb felelőtlenebb a kor annal több a betegség baj .
máj. 28. 12:38
 23/24 anonim ***** válasza:
59%
22es te ugye gyorsétterembe se jársz meg készételeket, felvágottat se eszel soha, csakis azt a húst és zöldséget amit otthon termeltek?
máj. 28. 15:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én oltasellenes vagyok de az autizmust nem tudom a számlájukra írni, mert a fiamnak

már születése után egyértelműen megvoltak a maga furcsaságai, extrém nehéz baba volt,fejre is allhattam az első fél évét vegigorditotta ölben is, de sirasa nem volt differenciált, mindig egyforma magas fejhangú, soha nem tudtam mi baja éppen megnyugtatni

képtelenség volt, a testkontaktust nem is szerette, napi max fél órát aludt 3 részletben, evese

katasztrófális volt, 8 hónaposan

már lilara,hányásig tudta magát

hergelni nyilvánvaló ok nélkül, arcokat nemigen figyelte, szopi

közben soha nem nézett rám, az

a bensőséges kötődés vele nem volt

meg, napirendet nem lehetett

kialakítani, hipotón izomzattal született ami

(azóta már tudom) gyanújele lehetett az idegrendszeri gondoknak.

tegnap 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!