Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A védőoltásokra lennék kíváncs...

A védőoltásokra lennék kíváncsi. Valóban okoznak autizmust? Akinek autista a gyermeke ők/ti mit mondtok? Mitől lehet? Oltás? Genetika? Csak kíváncsi vagyok. Minden oltás előtt van bennem egy para, de akkor is lenne, ha nem adatnám be.

Figyelt kérdés

máj. 26. 21:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Kutyáknál is írnak le autizmust, viszont sose kaptak olyan oltást mint, amit megvádoltak azzal, hogy autizmust okoz.
máj. 26. 22:29
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha igaz lenne, akkor kb mindenki autista lenne, mivel kötelezőek itthon az oltások.
máj. 27. 06:51
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Számomra az a furcsa, hogy van még 50-es IQ feletti ember 2024-ben, aki ezt elhiszi.

Én is tartok néha az oltások hosszútávú hatásaitól, de elismerem, hogy szükségesek, inkább csak örülnék, ha annyira eltűnnének ezek a betegségek, hogy ne legyen szükség ennyi oltásra, az autizmus miatt pont nem aggódok ezzel kapcsolatban.

(Beadattam az összes nem kötelező oltást is.)

máj. 27. 06:53
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Genetika, már fogantatáskor eldől, semmi köze oltáshoz vagy bármi máshoz.
máj. 27. 07:58
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

13-as, miből gondolod, hogy a kérdező IQ-ja 50 felett van? :-)

Természetesen nem igaz a (rém)hír, ezzel csak az oltásellenesek riogatnak. Mint az origo a harmadik világháborúval. Bár lehet, hogy kb. ugyanazok hiszik el azt is...

máj. 27. 10:37
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Egyetlen egy cikk vádolta az oltásokat autizmussal még a 80-as vagy 90-es években valamikor, szóval jó régen, és azt is már milliószor megcáfolták. Az orvos, aki írta, maga is beismerte, hogy kamuból írta a cikket. Elég para, hogy azóta is erre hivatkoznak sokan.

Ha meg igaz lenne, akkor kimutathatóan több gyerek lenne autista, mióta oltások vannak, illetve látványos lenne a különbség a gyerekek viselkedésében oltás beadása előtt és után. De nem az. Szóval csak nyugodtan oltasd be a gyereket, ettől még nem lesz auti. Az más kérdés, hogy attól még lehet autista a gyereked, de ez nem függ az oltástól.

máj. 27. 11:07
 17/24 anonim ***** válasza:
12%

Egyre több lesz sajnos az biztos de szerintem ez a szennyezett vilàgnak is köszönhető meg a káros, romboló èletvitelnek.

Aztán,hogy melyik magzat lesz az vagy nem azt sajnos nem lehet előre tudni

máj. 27. 11:35
 18/24 anonim ***** válasza:
17%
Röhejes ezt az oltásokra meg a genetikára fogni. Sajnálom, ha fáj ez a szülőknek, de ugyanakkor nem értem mire jó. Így sem úgy sem kell magukat hibáztatniuk. Genetika... Pár évtizede nem volt meg a genetikánkban ilyen szinten? 20 év alatt 7x-esére nőtt az autizmussal diagnosztizált gyerekek száma. Nem én fogom megállapítani a pontos okokat, de szomorú, hogy az embereket be lehet etetni olyannal, hogy ezt egy oltás, vagy egyetlen gén okozza. Ideje lenne felocsúdni a álomvilágból és realizálni, hogy milyen súlyos árat fizetünk hosszútávon a kényelmes kis életünkért.
máj. 27. 13:49
 19/24 anonim ***** válasza:
40%

A másik ok szerintem,hogy egyre több a rizikosabb terhesség

Koraszülès, császár,lombik, késői terhesség, nem egészséges vagy nem egészséges èletmódot èlő szülők terhessége stb.

(7,17 voltam)

máj. 27. 14:47
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Csupán csak személyes véleményeket akartam olvasni. Mivel ha be írom a googleba, kapok ilyen és olyan választ is. Ezért inkább így tettem fel a kérdést. Persze, hogy féltem a védőoltások előtt a gyerekemet, de mint azt írtam, akkor is félnék ha nem adatnám be, szóval nem tenném azt meg! A kérdést azért tettem fel, mert valójában kételkedtem a dologban. Ismerősök gyereke autista, és ők az oltásra fogták. De csak velük beszéltem erről. Kíváncsi voltam nyilván más véleményre is. Megkaptam. Köszönöm.

Kedves 15 neked pláne köszönöm. Aztán kiszámolom az valami jó kis programmal az IQ-m. 😛

máj. 27. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!