Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Pneumos oltás után is...

A Pneumos oltás után is belázasodhatnak a babák úgy mint az egyéb kötelező védőoltások után?

Figyelt kérdés

Aki már beadatta annak mi a tapasztalata?

Csak mert mára kaptunk az oltásra időpontot és déután mennénk a babával vendégsébe és így nem tudom hogy menjünk-e vagy mondjuk le a barátokat?

2008. okt. 15. 07:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A dokinénink azt mondta nem. És nem is lett semmi. Nem tudom mennyi idős a babád, az enyém mondjuk már nagy majdnem 2 éves. Szerintem nyugodtan menjetek, max tegyél a táskádba panadolt, ha mégis kellene, de állítólag ettől nem szoktak.

Judy

2008. okt. 15. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:

A kisfiamnak hétfőn adták be, ő 9 hónapos. Nem volt utána semmi baja(láz, nyűgösség), csak aludt 2 órát, és utána ugyan olyan volt minden mint más napokon. Nagyon eleven gyerek, én is féltem hogy nyűgös lesz, vagy lázas, de semmi. Igaz, eddig egyik oltás sem viselte meg.

Szerintem nem lesz semmi gond!

2008. okt. 15. 08:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. 7 és fél hónapos a babám. Remélem akkor nála sem lesz hőemelkedés vagy láz.
2008. okt. 15. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 hónapos és tegnap reggel kapta meg az oltást a kötelezővel együtt. Semmi baja nincs, talán kicsit többet alszik.
2008. okt. 15. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!