Hanyatt esett a 4 éves kislányunk, azonnal ügyelet?
Figyelt kérdés
Egy padról fordult le hanyatt. A fejét ütötte be, nőtt rajta egy pukli. Feltétlen vigyük ügyeletre? Most alszik, mert a sírás után rendszerint ez szokott lenni.2024. ápr. 28. 14:01
2/21 A kérdező kommentje:
A vizes borogatas jót fog tenni a kis fejének?
2024. ápr. 28. 14:05
3/21 anonim 

válasza:

Én felkelteném. Ha nehezen ébreszthető akkor vinném. Ha felkel és olyan mint mindig akkor csak figyelném a jeleket.
4/21 anonim 

válasza:

Én elvinném, enyém a lépcsőről esett le, nem volt semmi tünete csak a pukli nem ment lejjebb, két nap múlva bevittük, koponyatörés.
5/21 anonim 

válasza:

Most erre mit lehet mondani?
Ilyenekkel mindennap annyi ember bevihetné a gyerekét, hogy nem is lenne kapacitás azz ellátni, akinek valóban baja van.
6/21 anonim 

válasza:

Alapvetően azt mondják, az aluszékonyság pl egy tunete az agyrazkodasnak....
7/21 anonim 

válasza:

Én bevittem pukli után, szerencsére semmi baj nem volt.
8/21 anonim 

válasza:

Ne vízzel borogasd, fagyasztóból vehyél ki valamit arra tegyél egy ruhát és azzal nyomd le.
Ha ébredés után semmi nem utal bajra ne vidd sehová
9/21 anonim 

válasza:

Fejsérüléskor mindig be kell vinni! Felnőttet, gyereket is meg kell nézetni. Ez nem játék.
10/21 anonim 

válasza:

9, de most komolyan, ha minden gyereket bevisznek, aki hanyatt esett, de amúgy nijcsenek komolyabb tünetei, ott lesz 10-szer ennyi gyerek, a tied meg meghal, ha komolyabb sérülést szerez, mert nem lesz kapacitás ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!