9 éves lányom éjszaka óta hányással küzd. Ügyelet nem elérhető telefonon. Most a vizet is kihányta sajnos. Mit adhatok neki?
A gyümölcslé nálunk bevált, az valamiért nem jön olyan könnyen vissza, mint a sima víz.
Ha van banánotok, érdemes azt megpróbálni adni neki, még ha egy egészet nem is eszik meg, mert az gyomornyugtató és szintén nem jön könnyen vissza.
Ha van gyömbéretek, az meg jó a hányinger ellen. Ha nem zavarja a gyereket, hogy kicsit csíp, akkor megenni sem kell, elég csak rágcsálni. Ha nem akarja, akkor gyömbérfőzetet lehet kis adagban gyümölcsléhez heverni, sokat fog segíteni.
Diplomas apolokent irom: piros cola, kikavart szensavval, kortyonkent, hidegen.
Nyugat Europaban elek, az orvosaink ajanljak, de anno mikor Mo.-n dolgoztam is ezt mondtuk.
Megallitja a hanyast, felszivja a gyomorsavat, szinten tartja a vercukrot.
Ergo eletmento lehet.
De kizarolag az eredeti piros kola. ( nem a cukormentes mert abba aszpartam van ami epp hanyingert okoz )
Elozo vagyok. A viz a legrosszabb amit adhattal.
Viszont az utolso hanyastol szamitott 2 oraig SEMMIT ! A kolat is csak az utan. Annal tobbet nem fog hanyni ami benne van. ( azert hanyashoz nem kell am ugyelet )
smecta az hasmenesre van, borzaszto izu, ne adj most.
Igen ha felebred, addig rakd be a hutobem es kavargasd majd ki belole a szensvat. Pepsi is jo ha nem light vagy max vagy diet, hanem az eredeti cukros. es csak kortyonkent 🙂\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!