Elkaphatja? Éjszaka és délelőtt is ment a hasam összesen 5x. Kicsit gyengébb vagyok, de enni, inni tudtam. Más bajom nincs. Van egy 20 hónapos kisfiam, félek hogy valamilyen vírust nyeltem be. Nem tudom, hogy az lehet-e és ennyivel megúsztam.
Figyelt kérdés
Vagy tegnap ettem valami olyat.2023. febr. 18. 16:14
1/3 anonim válasza:
És ezt mi honnan tudjuk? Vagy elkapja, vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Benne van a pakliban, ha vírus, de ha alapvető higiénia megvan, azért nehezen terjed. Az ilyen vírusok főleg hányadékkal és széklettel terjednek, tehát ha mosol alaposan kezet és a gyerek nem tapicskol a vécé környékén, akkor kisebb az esély. Persze nem zárható ki teljesen, pláne ha nem klasszikus hasmenés vírus.
3/3 anonim válasza:
Nekem 1 hónapos volt a babám, amikor elkaptam egy hányós hasmenős valamit. Lázas voltam és mivel alig bírtam felkelni, így velem aludt, mert anyatejes baba volt. De nem kapta el. Nem tudom, mitől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!