Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A rotavírus elleni oltást a...

A rotavírus elleni oltást a beadás előtt egy héttel kell kivenni?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam elég ha aznap mikor megyünk majd kivesszük a patikában, de az orvos azt mondta már rég ki kellett volna vennünk mert többször nem írhatja ki. Ez mennyire igaz? Mert nekem kicsit gyanúsnak tűnik ez az állítás

2024. ápr. 2. 09:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20-as, Azt hittem, hogy mindkét féléből külön külön, egy fsme meg egy encepur. De így érthető, hogy az egyik fajtából előre kettőt. Én értettem félre, bocsi. :D 19 voltam.
2024. ápr. 2. 19:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
#21, így már értem, mit nem értettél :-) Semmi gond.
2024. ápr. 2. 20:31
 23/25 anonim ***** válasza:
67%

Amikor hallottam hogy hiánycikk a rota inkább kiáltottam mind e oltást, el van itt a hűtőben.

Lehet olyan lakásbiztosítás kötni, amiben benne van pl áramszünet esetére megromlott cuccok árának a térítése, és egy éjszaka alatt ha nem nyitja ki az ember az ajtót amúgy s emelegsgikbfel annyira hogy egy oltás megromlana benne.

90 napig érvényes minden recept.

2024. ápr. 2. 20:50
 24/25 A kérdező kommentje:
Voltunk az orvosnál tegnap és konkrétan ki is nevetett hogy hol hallottam már olyat hogy 90 napig érvénes a recept. “90 nap alatt valaki meg is halhat” így fogalmazott. (Nem mintha én ennyit várnék az oltás kivételével)
2024. ápr. 3. 01:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

EESZT oldalán írják, reméljük hallott már róla.

[link]

2024. ápr. 3. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!