Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha vidékiként felviszem a...

Ha vidékiként felviszem a gyerekem a Heim pálba, fogadni fogják?

Figyelt kérdés

A mi orvosunk félre kezelte, és nem javul egyáltalán.. még a mai napot megvárom, mert más gyógyszerokat kapott tegnap előtt, de ha ma sem javul holnap reggel (szombaton) fel szeretném vinni őt oda.

Gyulladás tuti van a szervezetében, de a mi orvosunk hiába mondtam, nem látta szükségét elküldeni vérvételre sem.

Ott a Heim Pálban ezt kérésre megcsinálják? Szombaton?

Nyilván ha nem kapok normális választ, akkor felhívom a kórházat és tőlük kérdezem ezeket.

Köszönöm a válaszokat.

márc. 8. 08:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Attól nem fulladva köhögne.
márc. 8. 16:58
 22/24 anonim ***** válasza:

Igazából bárhonnan nézzük ez nem kórházi ellátásos betegség. Amikor én vittem a gyereket, mert véres volt a széklete,(csecsemő volt akkor) csak komoly gondokkal lévő gyerekek várakoztak ott órákig, hogy megvizsgálják egyáltalán őket. Nagyon leterheltek és kevés ott az orvos. Bágyadt, kizáradt 40 fokos lázzal ülő gyerekek voltak. Kérj időpontot magán fül-orr-gégészetre, szerintem a kórházban nemfognak ezzel foglalkozni, mert nem sürgős eset.

Egyébként vérvételt nekünk se csinálnak. Vagy irassad ki a háziorvossal vagy arra is vidd el magánba.

márc. 8. 17:30
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Vannak még trükkök, orrmosás, allergia elleni orrspré, sok folyadék ivása, váladékoldó és melegítés. Gyakorló homloküreg gyulladásra hajlamos, allergiás felnőttként az idén én is jól megkínlódtam vele.

Fül orr gégészhez mindenképp vidd el!

márc. 9. 16:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégészetre vidd el. Beutaló nem kell hozzá.
márc. 10. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!