Ha vidékiként felviszem a gyerekem a Heim pálba, fogadni fogják?
A mi orvosunk félre kezelte, és nem javul egyáltalán.. még a mai napot megvárom, mert más gyógyszerokat kapott tegnap előtt, de ha ma sem javul holnap reggel (szombaton) fel szeretném vinni őt oda.
Gyulladás tuti van a szervezetében, de a mi orvosunk hiába mondtam, nem látta szükségét elküldeni vérvételre sem.
Ott a Heim Pálban ezt kérésre megcsinálják? Szombaton?
Nyilván ha nem kapok normális választ, akkor felhívom a kórházat és tőlük kérdezem ezeket.
Köszönöm a válaszokat.
Egy 6éves gyerekről van szó, aki február óta nem volt oviba és nem érti miért nem láthatja a barátait. Nem tud önfeledten játszani, de még beszélni sem mert minden mondatát félbe szakítja 3durva köhögés ami már-már hányásig megy.
Ráadásul állandó orvoshoz szaladgálás van, és a kisebb tesóját vinnem kell magammal mert nincs kire hagyni, (még nem ovis) és a rendelőkben folyton ő is össze szed valamit a többi beteg gyerektől (utoljára hányás-hasmenést)
Amelyik szülő ezt épp ésszel bírja, úgy, hogy otthon ül a fenekén és várja a csodát, hogy majd meggyógyul a gyereke, az előtt emelem kalapom.
Nem beszélve arról, hogy ezek a tüneti gyógyszerok arany árban vannak, amivel nem lenne semmi gond, de hogy otthagysz a patikában több 10ezreket egy egy alkalommal, de a gyerek ugyan úgy szenved hónapok óta, az már több a soknál.
Senki nem mondta, hogy ülj otthon és várj türelmesen, csak hogy nincs értelme olyan kórház ügyeletére rohanni, ami nem a körzetetekbe tartozik.
A doki a hírre azonnal be kellett volna hogy utalja (szerintem) a körzetes kórház fül-orrgégészéhez, aki tudja kezelni az elharapódzott gyulladást. Ha ez valamiért nem opció, akkor keressetek egy magánorvost.
Mint mondtam, én gyerekként ebből megjöttem... erős fejfájáson és zömében száraz, gyakori köhögőrohamokon, meg némi orrhangon kívül semmilyen tünetem nem volt sosem. Ez már szerintem nem a gyerekorvos kompetenciája, ha már ügyelet, akkor max helyben próbálkoznék, hátha megvizsgálja végre egy szakorvos.
De az arcüreggyulladás nem jár köhögéssel. Az a covid szövődménye és 2-3 hónap mire elmúlik, nincs rá gyógyszer fog már fel.
Nagyon szar ez tény. Én is végig szenvedtem és jó pár ismerősöm is. Volt aki több tüfőgyógyászhoz is elment. Mindenhol ugyan azt mondták mindenki. Ez a covid varián ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!