Vidékikéntb TB alapon csak a kiérkező nőgyógyász vizsgálatát vehetem igénybe, vagy a nyíregyházi rendelőintézetbe is mehetek?
Egy kis segítségére lenne szükségem. Nőgyógyászati szakrendelésen voltam még az sztkban Dr Takács Zoltánnál, aki nekem is nagyon szimpatikusnak tűnt, s szeretnék hozzá járni további vizsgálatokra is most, hogy terhes lettem. Ultrahang vizsgálat már megvolt,de ott annyit mondtak, hogy keressem fel a védőnőt. Ez is megtörtént, s azt kérdezte, hogy van-e fogadott orvosom, mert ha nincs, akkor oda kell járnom nőgyógyászati kontrollokra. (Nem nyíregyházi vagyok)
A kérdésem az lenne, hogy tudok ilyenkor az sztkba menni, vagy nincs lehetőségem, csak magánrendelésre menni. Vagy hogyan működik ez pontosan, összezavarodtam, kérlek, segítsetek!
Oda mehetsz ingyenesen, ahova tartozol, és ott kötelesek is elvállalni.
Ha másik orvoshoz szeretnél, akkor magánrendelésre tudsz, ha elvállal.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :(
Szakrendelésre a rendelőintézetben jártam Nyíregyházán. De az nincs is nálunk, ezért sem tudtam, hogy akkor ez most hogyan is működik, mert terhesgondozás esetén viszont kijárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!