Ki vigyázzon a folyton beteg bölcsisre?
Hogy miért van ellenérzésed, azt te tudod, ebbe nem mondhatok semmit. (Bár a látszik is rajta pikirt megjegyzés azt mutatja, hogy némi rosszindulatért te sem a szomszédba jársz.)
De nálunk nagyszülők oldják meg, a munkám nem tűri a folyamatos hiányzást.
Ha szeretnél dolgozni sajnos nem tudod máshogy megoldani. Inkább örülj hogy van rá lehetőséged szerintem. Sokan örülnének ha lenne 1 nyugdíjas mama.
Az én lányom is szeptemberben kezdte a bölcsit, szintén sokat beteg. Jelenleg 3. hete van itthon. Mi felváltva a férjemmel és anyosommal csináljuk. Így azért teljesen élhető a dolog.
Mondjuk én bármikor rabizom a mamára, tudom hogy jól is bánik vele.
igen, mert mindenki fizezett provokátor, aki meg meri jegyezni, hogy ritka egy felelőtlen és alkalmatlan szülőpáros vagytok... apuka lelép a melóból, mert mégsincs kedve, te csak fikázod a segítséget, ami elérhető lenne, és hányós emojikkal jellemzel más kisgyerekeket...
eleve nem kellett volna még így potyogtatásba kezdeni, te úgy viselkedsz, mint egy undok kiskamasz, a pali beszámíthatatlan, az anyóst látni se vagy hajlandó, a saját anyád meg el van még foglalva a saját életével, nem ér rá téged bébiszittelni meg szolgálni... jó volt az időzítés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!