Mit lehet csinálni nagyon durván piros popsival?
Figyelt kérdés
Megy a hasa a lányomnak, minden pelusozásnál picit szellőztetjük, teszünk rá Sudocremet, de egyre rosszabb. Már hólyagos piros, gyakorlatilag lejött a bőr is róla. Zokog, remeg, megfeszül a teste minden pelusozásnál. Már nem is törlőkendőt használunk, hanem langyos vízzel lezuhanyozzuk, hátha az kevésbé súrolja, de nem sokat segít. 48 órája megy a hasa kb, úgyhogy elég drasztikusan rosszabbodik. Mindig azonnal cseréljük, ahogy észrevesszük, de 2 óránként kakil. :( Lehet, hogy álmában is bekakil, és csak akkor vesszük észre, amikor felkelt. Nem tudom, hogy hogy tudott is eldurvulni. Valaki segítsen, hogy mit csináljak? Megszakad a szívem, hogy szenved szegény.2023. dec. 25. 12:06
11/15 anonim válasza:
Nekünk a gyerekorvos felírt egy krémet, amit a gyógyszertárban kevernek. Nem tudom a nevét de a doki is "hosszú nevű extra hidratáló krémként" hivatkozott rá. Illetve én napi egyszer kamillás vízzel áttöröltem.
12/15 anonim válasza:
Nekunk csak es kizarolag a parfummentes popsikremek valtak be, azt meg esetleg meg lehetne probalni.
Sudocrem, weleda koromviragos, ezekben tutira van parfum.
13/15 anonim válasza:
Nekünk a fogzásos kaka volt mindig ilyen, amíg tartott durván vastagon kentem neki sudocremmel, és csak pampers pelenkát kapott, illetve hagytam egy csomót pucér fenékkel, inkább tettem alá sok törölközőt, és töröltem pisit a földről, ha kellett. Muszáj volt, mert neki is eszement módon marta a fenekét az a kaka, mint akinek savat öntöttek rá...
14/15 anonim válasza:
Amit ír #13, hogy vastagon kenték pont azt nem kellene, kicsit kell rátenni és addig kenni, amíg áttetszővé nem válik a krém. A fiamnak így a sudocrem kb 1,5 nap alatt helyrehozta a rákvörös rinocérosz durva bőrt a fenekén
15/15 anonim válasza:
Alsol és lansinoh bimbóvédő krém (lanolin). Ezek nem bántják, és segítik a gyógyulást. A boraxos krém be van tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!