Lázbarát app vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fősulin kell írnom egy beadandót, melyben olyan szülőket kérdezek ki a Lázbarát appról akik használják illetve mi a véleményük róla (bevállt, milyen, min kéne javítani). Esetleg ha valaki használná, kérem írja le itt. Nagy segítség lenne! Előre is köszönöm!2023. nov. 4. 16:52
1/5 anonim válasza:
Lassan a levegővételhez is app kell...
2/5 anonim válasza:
hű, és azt nem mondták, hogy nem a gykorin kérünk véleményeket, hanem szerkesztünk egy kérdőívet, stb?
3/5 anonim válasza:
Vannak ilyen "survey" oldalak. Szerkessz egy kérdőívet,és tedd fel a helyi, akármilyen facebook csoportba. Felénk így csinálják. Ha érintett vagyok a kérdésben, ki szoktam tölteni.
4/5 anonim válasza:
Kíváncsiságból letöltöttem.
2 gyerek után azt gondolom ez egy vicc
Ha van gyereked azért ezekre az alapvető dolgokra a 9 hónap alatt minimum fel lehet készülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!