Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen következményekkel...

Milyen következményekkel járhat (nem a potenciális betegségeket értve ez alatt), ha egy szülő megtagadja az összes védőoltás beadatását a gyermekének? Egyáltalán ki és honnan tudja meg, ha nem kapja meg egyéves korában az első oltásokat a gyerkőc?

Figyelt kérdés

Te nem bántad meg, hogy beoltattad a gyermekedet annak fényében, hogy milyen összetevőket, milyen mennyiségben tartalmaznak ezek a vakcinák?

Félreértés ne essék, nem ítélkezésből kérdezem, egyszerűen csak érdekel.

2023. okt. 20. 22:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
95%

Így van, mert ha megússza a gyereke a betegségeket, amik ellen oltanák, az is a teljes átoltottságnak köszönhető.

2023. okt. 21. 08:22
 22/39 anonim ***** válasza:
96%
11 vagyok, igen, az a nyájimmunitás. De ha meghaladja az oltatlanok száma a "kritikus pontot", akkor már újra felüti a fejét a betegség. Amíg megvan a nyájimmunitás, addig könnyű mondani, hogy oltás nélkül sem lett beteg. Ahol egyáltalán nem oltanak ott hatalmas a csecsemő és gyermek halálozás, régen itt is az volt. Vagyis nem is annyira régen, mint pl a járványos gyermekbénulás. Aki "szerencsés" volt, az "csak" megnyomorodott, aki nem azt elvitte. Vagy vastüdőben éldegélt, ha azt lehet életnek nevezni, hogy önállóan lélegezni sem tud, ha a gép megáll akkor megfullad, mert a légzőizmai is lebénultak...
2023. okt. 21. 08:47
 23/39 anonim ***** válasza:
29%

Közeli ismerősöm fia egészségesen született. Egy csecsemőkori oltástól lett bizonyítottan (!) magatehetetlen. Még ülni sem tud. Se beszélni, semmit. Fekvő kocsiban tologatják az utcán, ha kiviszik egyáltalán levegőzni.

Ennek ellenére én beoltattam a beteg gyerekem. Mint írtam feljebb. A doki jobban félt,mint én... mert az ő felelőssége. De hála az égnek minden rendben volt. 1 hónapot csúsztak csak az oltásai.

Tehát én bevállaltam azt,hogy az amúgy is betegen született gyerekem esetleg még betegebb lesz.

A gyerekorvos annyira be volt parázva,hogy a pesti professzortól kért engedélyt,hogy beolthassa a lányom. Kb remegett a keze! Láttam.

És SOSEM fogom elfelejteni. Soha. Mert senki sem tudta,mi lesz a következménye.

2023. okt. 21. 10:25
 24/39 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Aki linkelte ezt az oldalt, erdekes, es elgondolkodtato, hogy KIZAROLAG az elmaradott, balkani orszagokban (magyar, cseh, bulgar , lengyel , horvath stb. ) orszagokban van kotelezo vedoltas ...

2023. okt. 21. 22:47
 25/39 anonim ***** válasza:
83%

24, korrelál a népesség intelligenciaszintjével. Ahol van ész, ott külső kényszer nélkül beadják az összeset. Ide meg kell a kényszer.

(USA-ban is kellene, ott virágzik még nagyon az oltásellenesség)

2023. okt. 21. 23:20
 26/39 anonim ***** válasza:
71%
25-os, igaz ...
2023. okt. 21. 23:52
 27/39 anonim ***** válasza:
90%
1 éves koráig kapja a rengeteg oltást. Mindig el kellett küldenem a védőnőnek az igazolást róla, gondolom máshol is így megy, vagy kérik a következő védőnői vizsgálaton. Egyszer elfelejtettem elküldeni, írt is sms-t, csak annyit, hogy kérem az oltást. Aki beoltatja a gyerekét, nem bánja meg szerintem.
2023. okt. 23. 10:24
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
27, ez szerintem inkább egyedi. Két gyerekem van, kisebb 4, nagyobb 8 éves. Minden választható oltást is megkaptak, mégse kellett egyetlen egyszer se "igazolást" küldenem róla. Se bemutatni bárkinek. A kisebbnél kérték az oltási könyvet a bölcsiben, oviban már nála sem.
2023. okt. 23. 10:32
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem nálad 28-as a gyerekorvossal beszélte le. Elköltöztünk, és itt nálunk a védőnő is vele áll kapcsolatban, neki nem kell küldözgetnem semmit.
2023. okt. 23. 10:36
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs. 8 év alatt 5 védőnőnk volt, a legújabbal eddig egyszer beszéltem. Az orvos ugyanaz.
2023. okt. 23. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!