Milyen következményekkel járhat (nem a potenciális betegségeket értve ez alatt), ha egy szülő megtagadja az összes védőoltás beadatását a gyermekének? Egyáltalán ki és honnan tudja meg, ha nem kapja meg egyéves korában az első oltásokat a gyerkőc?
Te nem bántad meg, hogy beoltattad a gyermekedet annak fényében, hogy milyen összetevőket, milyen mennyiségben tartalmaznak ezek a vakcinák?
Félreértés ne essék, nem ítélkezésből kérdezem, egyszerűen csak érdekel.
Így van, mert ha megússza a gyereke a betegségeket, amik ellen oltanák, az is a teljes átoltottságnak köszönhető.
Közeli ismerősöm fia egészségesen született. Egy csecsemőkori oltástól lett bizonyítottan (!) magatehetetlen. Még ülni sem tud. Se beszélni, semmit. Fekvő kocsiban tologatják az utcán, ha kiviszik egyáltalán levegőzni.
Ennek ellenére én beoltattam a beteg gyerekem. Mint írtam feljebb. A doki jobban félt,mint én... mert az ő felelőssége. De hála az égnek minden rendben volt. 1 hónapot csúsztak csak az oltásai.
Tehát én bevállaltam azt,hogy az amúgy is betegen született gyerekem esetleg még betegebb lesz.
A gyerekorvos annyira be volt parázva,hogy a pesti professzortól kért engedélyt,hogy beolthassa a lányom. Kb remegett a keze! Láttam.
És SOSEM fogom elfelejteni. Soha. Mert senki sem tudta,mi lesz a következménye.
Aki linkelte ezt az oldalt, erdekes, es elgondolkodtato, hogy KIZAROLAG az elmaradott, balkani orszagokban (magyar, cseh, bulgar , lengyel , horvath stb. ) orszagokban van kotelezo vedoltas ...
24, korrelál a népesség intelligenciaszintjével. Ahol van ész, ott külső kényszer nélkül beadják az összeset. Ide meg kell a kényszer.
(USA-ban is kellene, ott virágzik még nagyon az oltásellenesség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!