Máshol is ennyiből áll egy orvosi vizsgálat betegség esetén?
Kezdek kicsit kiakadni azon, hogy ahányszor beteg a gyerek és elviszem orvoshoz, mindig ugyan az a rutin.
Meghallgatja a tüdejét, megnézi a torkát és ennyi.
Most 2 hét alatt 3.x lázasodott be a gyerek. Vasárnap óta 40fokos láza van.
Harmadszor vittem vissza a dokihoz, és semmi.
Torka, tüdeje tiszta, nem beteg.
Akkor mégis mi a büdös jófrancért lázas folyamat?
Ezt megmertem jegyezni neki, mert marhára dühít, hogy nem csinál vele semmit, annyi volt a válasz, hogy akkor keressek másik dokit. Ő ennyit tud tenni. De hiába megyek máshova, ott sem kapok többet.
Valóban rgy háziorvosnál ennyi lenne a gyógyítás?
Amikor napok óta látszólagos ok nélküli láz van,
Nem napok óta lázas. Néha az. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__beteg..
Vasárnap óta 40fokos láza van.
Akkor hülye a szülő. Itt vered magad, ahelyett, hogy elvinnéd a világ végére is.
Meg hany kerdest irsz ki ?
Orvosi egyetemet vegeztel ? Ha nem tanultal 10 evet orvosin + szakvizsga, akkor mi jogon biralod felul, a valoszinu max. erettsegiddel ?
Mit csinaljon meg ?
Virus, majd meggyogyul, ennyi. Ezert felesleges hisztizned meg 2 naponta az orvoshoz rohangalni. Orulj neki, hogy van meg egyaltalan orvos, mert az ilyen okoskodo harpiaktol menekulnek kulfoldre - jelzem, jol teszik.
Köszi a beszólásokat.... ma műtik a fiamat.
Az éjjel behoztuk az ügyeletre, mert egyrészt lángolt, masreszt nem kapott levegőt. Majdnem megdulladt álmában.
Most gyógyszereket kap infuzión, és kiszedik a manduláját.
A kórház orvosai is az én véleményemen voltak, hogy a háziorvos ezzel mem csinált semmit?!
Szóval köszi minden fotelharcosnak az okoskodást.
Aki segített, annak valóban köszönöm
sajnálom.
szépen leképezi az országot ez az oldal amúgy
maradj kussban, alázkodj meg és ha bajod lesz, még te kérj elnézést, hogy zavarni mertél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!