Máshol is ennyiből áll egy orvosi vizsgálat betegség esetén?
Kezdek kicsit kiakadni azon, hogy ahányszor beteg a gyerek és elviszem orvoshoz, mindig ugyan az a rutin.
Meghallgatja a tüdejét, megnézi a torkát és ennyi.
Most 2 hét alatt 3.x lázasodott be a gyerek. Vasárnap óta 40fokos láza van.
Harmadszor vittem vissza a dokihoz, és semmi.
Torka, tüdeje tiszta, nem beteg.
Akkor mégis mi a büdös jófrancért lázas folyamat?
Ezt megmertem jegyezni neki, mert marhára dühít, hogy nem csinál vele semmit, annyi volt a válasz, hogy akkor keressek másik dokit. Ő ennyit tud tenni. De hiába megyek máshova, ott sem kapok többet.
Valóban rgy háziorvosnál ennyi lenne a gyógyítás?
"Gondolom elküldhetné egy laborba,vagy fül-orr gégészetre (mivel alapból nagy az orrmandulája"
Akkor kinyitod a szád, és megmondod: szeretnék nagylabort a gyereknek, az orvos meg kiírja. És kérsz beutalót fül-orr-gégészetre. De pl. a mi háziorvosunk szakorvos is, épp fül-orr-gégész.
Ha meg erre nem hajlandó, tényleg válts olyanra, aki megteszi. Vagy magánúton vidd.
Mivel a mi dokink is laza, vagy kérek beutalót oda ahová el akarom vinni, vagy ha sürgős elviszem magánba.
Gyakran fájlalta a hasát fertőzés alatt, reggel hívtam maszakot délbe meg is volt az uh.
Gondoltam én is hogy a nyirokcsomói lehetnek, de az nyugtatott meg, hogy igazolta az uh.
Mostmár tudom ha fájlalja a hasát az e miatt van.
"Akkor kinyitod a szád, és megmondod: szeretnék nagylabort a gyereknek, az orvos meg kiírja. És kérsz beutalót fül-orr-gégészetre."
de MIÉRT a szülőnek kell tudnia, hogy mikor és hova kell vinni a gyereket??? És ez miért normális szerintetek??? Kérdező, én felhívnám a betegjogi képviselőt, hogy segítsen, hogy hova vidd a gyerekedet, mert több napja 40 fokos lázas és a házidoki szrik rá...
Fül-orr gégészetre te is elviheted ha akarod, nem kell beutaló, csak időpontot kell kérni
(legalábbis nálunk így van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!