Minden hurutus köhögésnél adtok köptetőt a gyereknek?
A 3 éves gyerekemnek eddig még csak enyhébb köhögései voltak, de volt többször hurutus, fel is szakadt sok köhögésnél. Mindig mézet kapott és inhaláltunk Salvus vízzel.
Most, hogy elkezdtük az ovit jobban köhög, 10-ből 8x hurutusan. Kb 80-85%-ban hallom, hogy fel is szakad a váladék. Még nem kezdtem el neki adni köptetőt, csak mézet kap és inhalál. 2,5 napja beteg. A gyerekorvos asszisztense szerint adjam a Prospant, csak annyit mondtam neki hurutosan köhög, azt elfelejtettem, hogy legtöbbször hallani, hogy felszakad. Szombaton lett beteg, alapból szerdáig próbálkoznék a természetes gyógymóddal, csak utána köptetőznék, ha nem hallom, hogy felszakad. Úgyis mindig köhögni fog az ovis betegségektől, a Prospanban meg azért van egy picike alkohol, 3 hetente nem szivesen nyomok le belőle 7 napos kúrát.
Ti mikor szoktatok köptetőt adni? Ha halljátok, hogy hurutus, de nem szakad fel vagy ha felszakad, ha nem adjátok?
8-as: Köszönöm az ötletet!😊
11: Igen, én is így csináltam eddig, szerencsére akkor mindig feljött magától. Most még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!