Van még valami praktika, ráolvasás, varázsige amivel véget vethetek a köhögésnek?
Az orvosok nem adnak semmit, mert nem akkut. Köszi.
A patikában csak a herbal swiss forró italport adják ki, abból már megittam 2 dobozzal az elmúlt két hétben.
Literszám iszom a csipkebogyós-mentás-gyömbéres-mézes-citromos teát.
5 napja már a hagymateát is bevetettem, kb fél kiló hagymát megittam már :D Abba is teszek mézet, meg citromot, szegűszeget.
Fokhagymát is eszem, meg tormát is.
Inhalálok, sós vízzel gargalizálok, de még mindig úgy köhögök, mintha fizetnének érte, éjszaka rohamokban tör rám, már-már hányásig. Torkom nem fáj, slejm nincs, csak hörögve köhögök, s olyankor csak töménytelen orrváladék jön. S a sok erőlködéstől durván bekeményedik a hasam. Ma már a bal vesém is elkezdett fájni.
Mindezeket elmondtam a háziorvosnak, nőgyógyásznak, csak a kezüket tárják szét, hogy teázzak és egyem a mézet.
Az elmúlt 7 évben kb csak az orrom folyt, pedig bölcsiben dolgoztam és ott aztán minden átfutott mindenkin, csak rajtam nem.
A terhességem 34.hetében járok.
11 napig...huh hát akkor te is megszenvedtél :(
Az orrom nincs bedugulva szerencsére. Viszont nekem semmilyen köptetőt, szirupot nem adtak amikor két hete torok fájással és nyelési nehézségekkel bementem a patikába.
Pedig akkor nagyon kellett volna.
Magam miatt annyira nem izgat ez a nyavalya, de a férjem sem tud aludni tőlem, hiába költöztünk külön helységbe :( Hajnal 5-kor kel, legalább még amíg tudja pihenje ki magát, de én sem tudok aludni, sem ülve, sem felpolcolva, plusz nem szeretném ha valami fertőzés vagy akármi rászállna a babára. Nagyon bosszantó már :(
20 napig...egyre jobban érzem a bíztatást :)
De akkor mindennemű csodaszer nélkül kitudtatok jönni a betegségből. Ez az azért jó hír.
Remélem kilábalsz a refluxodból minél hamarabb!
A refluxot eddig betudtam azonosítani, mert konkrétan ömlött a savas nyál a számból ami szétmarta a nyelőcsövemet is. De ilyen eddig kb 3 alkalommal volt.
Remélem nálam nem valami ilyen rejtett reflux van a háttérben.
Izlandi zúzmót próbáltad?
A tusirex nekünk nagyon bevált, de nem tudom terhesen lehet e van belőle gyerek az hátha, legalább éjszakára hogy aludni tudj.
Azt nem várandosan próbáltam, de semmit sem használt. A homeópátiás szerek az esetek nagy részében lófüttyöt sem értek nálam, pedig sokszor futottam neki, hogy ne gyógyszerrel tömjem magam, hanem hátha segít valami alternatív dolog.
Ez a herbal swiss is tök jó, mintha folyékony mentolos rágógumit innék, meg is ittam 2 dobozzal, de kb a szomszédnak is adhattam volna azt a pénzt, amit belefektettem :(
Csak az az érdekes, hogyha itt a fórumon rákeresek megfázásos kérdésekre, 3-4-5 évvel ezelőtt orvosok és gyógyszerészek javaslatára Mebucainoztak, meg ilyen olyan szirupokat ittak a beteg kismamák.
Aztán 1-2 éve, meg senkinek semmit nem lehet. Persze értem, hogy a terhes nőkkel nyílván nem fognak gyószer kísérleteket végezni, hogy megtudják minek milyen hatása van a magzatra. Csak bosszantó, hogy az ember tehetetlenül szenved, és aggódik egy még ismeretlen kisember életéért, és már lassan a sz*rt is megenné, már bocsánat, csakhogy rendbe jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!