Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit tegyek, ha a feleségem be...

Mit tegyek, ha a feleségem be akarja adatni a Bexerot, én pedig nem akarom?

Figyelt kérdés
Sokat veszekedünk rajta, nem egyezik a véleményünk. Nincs egyetértés köztünk.
2023. aug. 30. 13:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Nem kerül 50 ezerbe egy adag, most váltottuk ki az elsőt 29 ezerért 1 hete.

De egyébként is, az én férjem azt mondta, ha 100 ezerbe kerülne/vakcina, akkor is megvennénk, mert a gyerek az első.

Elég szomorú, hogy a gyereken fillérb*szódkodsz. Születéséig, majd utána is annyi felesleges vackot összevásárolnak egy gyereknek, erre meg egyesek sajnálják a pénzt.

Aztán az ilyenek mászkálnak félmilliós telefonnal, költenek vagyonokat a kocsijukra, de az oltás, az kidobott pénz.

"az usában éves szinten 200 esetet találnak, usa lakossága 330 Millió, szamold ki hany %"

Az ismerősöm sem gondolta, hogy a szép, okos, tehetséges, harmadikos gimnazista fia, aki kicsattant az egészségtől, sportolt meg minden, egyszer csak rosszul lesz, intenzívre kerül, és pár nap alatt meghal. Ettől a semmi kis bacitól, ami ott az orrodban.

2023. aug. 30. 21:16
 22/26 anonim ***** válasza:
9%

21!

Harmadikos gimnazista korra akkor is kimegy az oltás hatása,ha hármat kapott csecsemőként.

Kvázi mintha be se lett volna oltva.

2023. aug. 30. 21:48
 23/26 anonim ***** válasza:
78%
Agymosottaknak hiába magyarázod. És nyilván, itt mindig mindenkinek van legalább két ismerőse akivel valami olyan történt amire az esély egy a millióhoz. Mert hát ez itt a gyakori népe, olyan világot hazudnak amilyet csak akarnak. :D
2023. aug. 30. 23:00
 24/26 anonim ***** válasza:
83%

19!

1. Max 29 ezer ft egy oltás, ahigy írták.

2. Akkor talán először olvasd végig az egész doksit, amit idelinkeltél.

3. Igen, ritka, de annyira gyors lefolyású, hogy sok esetben semmit nem tudnak tenni. Valamint azért us ilyen ritka, mert oltanak.

2023. aug. 31. 07:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Beadattuk. Mire a tunetek alapjan rajossz, hogy agyhartyagyulladasrol van szo, addigra 90%, hogy a gyerek vagy szobanoveny allapotban fog vegetalni tovabb, vagy meghal. Nem hiszem, hogy ez alapjan van min veszekedni.
2023. aug. 31. 07:20
 26/26 anonim ***** válasza:
21%

Én oltásellenes vagyok.

Továbbá én nem csak a kötelező, hanem pár egyéb oltást is beadattam a gyermekemnek. Nem emlékszem, hogy a kutatásaim során bármit elleneztem volna. Ahogy emlékszem olcsóak is voltak, mint homok.

2023. aug. 31. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!