Mit tegyek, ha a feleségem be akarja adatni a Bexerot, én pedig nem akarom?
Oltàstagadó...
Remélem a gyereked okosabb lesz...
Neked milyen észérveid vannak az oltás ellen?
Tisztában vagy vele, hogy az életét mentheti meg az oltás? A szűk ismerettségi körömben két gyerekről is tudok, akik a Meningococcus-B okozta agyhártya-gyulladásba haltak bele. Az egyik már kamasz volt.
Ez egy hasznos oltás. Gondolom, nem az árát sokallod, hanem te is vakvina szakértővé lettél. 🙄
Mitől félsz, ha beadatjátok? Hogy belehal, lebénul?
Mert ezek max. oltás nélkül fordulhatnak elő, ha agyhártya gyulladása lesz.
Örülj, hogy ki lehet védeni.
Áh, soha nem értem én meg ezt az oltásellenességet...
8!
Pedig kellene mindkét szülőtől!
Most gondolj bele,ha a gyerek 1 lesz a 100ezerből,akinek súlyos mellékhatást okoz.
Beletörik az apa is még jobban,de főleg az anya.
Ennek közös döntésnek kell lennie!!
Van az ismeretségi körömben olyan fiatal,aki egészségesen született. Egy kisgyermekkori oltástól magatehetetlen lett egész életére! Fekvő kocsiban tologatják. Se ülni,se beszélni nem tud. Egy oltástól.
Tudom, nagyon ritka. Iszonyatosan ritka. De az esély megvan. És nem tudod előre!
Annak az esélye, hogy elkapja a betegséget még mindig sokkal nagyobb, mint hogy az oltástól lesz problémája. Ha 1 gyermeknél lesz mellékhatás a 100.000-ből, de ugyanebből a 100.000-ből 50 (ami még mindig nagyon kis szám)
kapja el a betegséget, akkor melyik a jobb?
Ezt fogjátok már fel oltástagadók..
Nem azt mondtam, hogy ennek nem közös döntésnek kéne normális esetben lennie, de normális esetben mindkét szülőnek a gyerek érdekét kéne néznie.
És ha az én férjem egy konteós barom lenne (max azzá válhatna, mert ha tudom róla, sosem lesz a férjem), pont leszarnám a hülyeségeit. Ennyi erővel sunyiban a K-vitamint se adjuk be a gyereknek, mert közös döntés legyen, és ő azt olvasta mindenegybenblogon, hogy attól a gyerek gyíkember lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!