Mit tegyek, ha a feleségem be akarja adatni a Bexerot, én pedig nem akarom?
Ez nem derült ki eddig a házasságotokban, hogy feleséged normális, te meg oltástagadó vagy? Mert akkor szépen elválhattatok volna még mielőtt ő teherbe esik.
Nálam pl. válóok lenne, ha a feleségem oltástagadó lenne.
Véleményeket kaptál. Én csak a kérdésre felelek.
Felnőtt ként viselkedtek megbeszélitek normális hangnemben.
Döntést hoztok
Beavatkozni a gyerek immunrendszerébe... Ennyi erővel antibiotikum sem kell, hát hadd győzze le a gyerek szervezete a bacit, ha tudja. Ha meg nem, hát legalább a természet eldöntötte a kérdést.
Nincs a piacon olyan ajánlott, de nem kötelező oltás, ami "minden szar" kategória.
Ellenérveim:
- az oltás 150 ezer Ft-ba kerül (3 x 50 ezer)
- ami ellen véd ez az oltás, az a baktérium az emberek 5-50%-ának jelen van a torkában és az orrában. forrás 1. oldal: [link] tehát kb az én torkomba is ott lehet és napi szinten érintkezem a gyerekkel
-az usában éves szinten 200 esetet találnak, usa lakossága 330 Millió, szamold ki hany %
Szóval 150 ezer ft sok az oltásra ami az életét megmentheti?
Mennyiért vettetek babakocsit?
Kiságyat?
Teljesen felesleges 100. rucikát, meg szoptatós foteltól az anyám kínjáig mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!