Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Már tényleg nem kaphatja meg...

Már tényleg nem kaphatja meg a rota elleni oltást?

Figyelt kérdés

Hiába kértem 4 hetes korában a rota elleni oltást, az orvos azt mondta, hogy a kötelezők után adja csak be 4 héttel, tehát 5 hónapos korában. Pont előtte 2 nappal beteg lett, ennek már 2 hete de még nem gyógyult teljesen, így azt mondta az orvos, hogy már nem éri meg beadni neki, mert nem nyújt védelmet.

Van itt olyan szülő, aki a baba 6 hónapos kora körül adatta csak be az oltást? A 2 oltás között is 4 hétnek el kell telnie, ezt mondta. Borzasztóan aggódom, hogy bármi baja lesz, pedig időben kértem az oltást. :(

Van egy nagytesó is, aki ugyan oltott, de a közösségből bármit hazahozhat.

2023. aug. 29. 09:02
1 2
 11/14 babyboom567 ***** válasza:
100%
Jah és mindenképpen jól olvass be a dokinak, és utána válts orvost!
2023. aug. 29. 12:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenképpen váltok. :(
2023. aug. 29. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:

5ös, és ha valamelyiknek baja lesz majd csinálsz másikat? értem én hogy spórolni kell a gyereken, de azért nem biztos hogy mindenen kéne.

Az enyém majdnem belehalt a rotába

2023. aug. 29. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:
7es, attól hogy nem ütött még el autó szétnézel mielőtt lelépsz az úttestre nem?
2023. aug. 29. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!