Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Bexsero oltás? Igen vagy...

Bexsero oltás? Igen vagy nem? Aki beadadta az oltást volt komoly mellékhatása?

Figyelt kérdés
Annyi mindent olvasni... ismerős egészségügyben dolgozik szerinte soha nem fogja elkapni ezt a betegséget de mégis "jobb" ha van oltása..

2023. aug. 17. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Beadattam. Az első adag kicsit kifektette szegényt, az oltás után 5 órával belázasodott, nyűgős volt, sirdogált, rosszul aludt, de egy növekedési ugrás is kb ennyire nyúzza meg, csak láz nélkül.

2 vagy 3 napig volt bággyadt, az első két nap alig evett, azt hittem szétdurrannak a melleim.

De lefejt tejet kiskanállal elnyammogta.

A második adagot 3 hete kapta meg, egy minimális höemelkedése lett, de nem romlott sem az étvágya, sem a kedélye.

Másnap reggel vigyorogva ébresztett :)

2023. aug. 17. 20:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Beadattam, és nem bántam meg. Igaz nem is hezitáltam egy percig sem. A beadás alatt sírt, de azt mindig sajnos. :(

Az elsőnél egy kicsit melegebbnek tűnt a homloka, de láza nem volt, figyelgettem. Kicsit hamarabb elaludt este. Semmilyen mellékhatást ezen túl nem tapasztaltunk.

Másodiknál semmi. A beadás helyén lett keményebb csomó, ami pár nap után elmúlt. Nálunk is van az ismerősi körben, akinek a gyereke agyhártyagyulladás miatt kórházi kezelésre szorult.

A védőnőt kérdeztem, hogy mennyire gyakori, ő azt mondta van évi pár eset. Szóval inkább kevés, de ez nem fog vigasztalni ha pont az én gyerekem lesz az az 1.

2023. aug. 18. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:

9es .a mi dokink nagyon jo orvos nem tömi a gyereket semmivel fölöslegesen.

Ő az összes unokáját beoltatta ez volt az ajándékuk.védőnő szintúgy..

2023. aug. 19. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyik Bexsero-tól sem volt semmilyen mellékhatása, de egy: először átaludta az éjszakát.
2023. aug. 25. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!