Mit tegyek? 3 éves gyereket tegnap egész nap kérlelnem kellett hogy ne rohangásszon az udvaron mert 100 fok van, de mégis sikerült estére a vállát leégetnie, nem gondoltam hogy nagy baj lenne mert ő nem fájlalja, nem hólyagos?
Figyelt kérdés
Ma viszont 39 láza van, és piros apró melegkiütés a hasán, forduljak orvoshoz vagy várjak kicsit és próbáljam az itthoni praktikákat?2023. júl. 18. 15:27
11/13 A kérdező kommentje:
Rokonoknál tartózkodtunk pár napig, nagyrészt árnyékban volt, végülis nem lett semmi komoly gond, amúgy is folyamatosan járok utánna hogy igyon, mert nem sokszor jut magától eszébe, természetesen tudom, hogy én voltam a hibás, mert apuka és a rokonok állandóan szekáltak, hogy hagyjam már had legyen kint, had locsolja a virágokat már reggel 8kor, játszon a kutyusokkal, had homokozzon stb...engedtem, már nagyon bánom, az biztos hogy tanultam belőle, és bárki-bármit mondjon ezekután csakis az anyai megérzésemre fogok hallgatni, mindenkinek köszi a válaszokat
2023. júl. 31. 23:08
12/13 anonim válasza:
Továbbra sem azzal van a baj hogy kint volt. A családnak volt igaza. Hagyd élni szerencsétlen gyereket. Had játszon. Nem bezárni kell hanem gondoskodni a megfelelő védelemről
13/13 anonim válasza:
Tök igazuk volt. Reggel 8kor ráadásul még pont jó az idő egy kánikulai napon, olyankor kell csak igazán kiengedni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!