Vizsgálati eredmények nélkül, 3 éves Control C Control V lelettel küldött el műtétre az urológusom kamaszkorban?!
2015-ben 13 évesen diagnosztizáltak hydrocelével és 2018-ban küldött el műtétre ugyanaz az orvos.
Az ügyfélkapun keresztül visszakerestem a leleteimet, mert így utólag (a varicocelém miatt) kíváncsi vagyok, milyen eredményeim voltak akkor. Feltűnt, hogy 2015-ben és 2018-ban betűre, szóközre, helyesírási hibára pontosan ugyanazt a leletet adta ki nekem és így küldött el műtétre. Vagyis nincsenek meg a 2018-as eredményeim, amik miatt megműttetett!
Nem hinném, hogy 3 kamasz év alatt a heréim mérete semmit nem változtak volna. Ha mégis így van, akkor sem ctrl C ctrl V leletet kellett volna kiállítania a leletet. Elküldött műtétre, én pedig így nem tudom, milyen eredményeim indokolták ezt.
Miért történhetett ez? Ha megkeresem és kérdőre vonom, mit tud mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!