Tegnap 3 éves kisfiam hozzá jutott az elfbárhoz bele szívott majd le is tudozte azonnal felsirt aggódom hogy valami baja lessz ?😟
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 02:12
1/14 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz baja, de azért körültekinthetőbben is tárolhatnátok azt a vacakot, ha már mindenképpen muszáj birtokolni...
Szóval tanulságot levonni, elfbart elzárni :)
2/14 Savlekotő válasza:
Hogy jutott hozzá? Legközelebb vodka, rovar irtó, oda kéne figyelni a gyerekre nem ilyen szarokat szívni..
3/14 Ypszilon1980 válasza:
Egy szívástól ugyan mi baja lenne? Azt sem érrem honnan lehet tudni, hogy letüdőzte vagy beleszívott, látta valaki és nem kapta ki a kezéből?
4/14 anonim válasza:
Max kérni fog még egy szippantást :)
5/14 anonim válasza:
ja persze... egy hároméves azonnal tudja, hogyan kell letüdőzni...
jobb sztorit kérünk! :)
6/14 A kérdező kommentje:
Nem az enyém az elfbar nem használok semmien cigarettát ismerősöm gyereke lopta ki az anyukájátol
2022. jún. 21. 10:24
7/14 Savlekotő válasza:
Tegnap 3 éves kisfiam hozzá jutott az elfbárhoz bele szívott majd le is tudozte azonnal felsirt aggódom hogy valami baja lessz ?😟 Kié a gyerek,itt még tiéd volt hirtelen barátnőe lett? Vagy többen használtok egy fiókot itt?
8/14 A kérdező kommentje:
Nem a gyereket írtam
Az elfbart hogy nem az enyém
2022. jún. 21. 10:31
9/14 Savlekotő válasza:
ismerősöm gyereke lopta ki az anyukájátol..
Nem a gyereket írtam
Az elfbart hogy nem az enyém. Aha oké. Szerintem te kamuztad a lakotársas kérdést is, ott is végére totál bele gabalyodtal a történetbe..
10/14 anonim válasza:
9: kitört a nyári szünet, minden napra többtucat sztori jut.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!