A 3 éves lányomnak tetűt találtam a hajába, lekezeltem, de akkor miért vakarja még?
Lehet, a csípés helye viszket neki. Vagy pedig visszafertőződött.
Mindent kifertőtlenítettél?
Ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy leírtad. Lekezelted, kifésülted. Aha! Csak épp nem elég. Ahogy előttem írták, kb. 2-3 hét, mire eltűnnek. A bogár elpusztul, de a serkék a lányod hajában maradnak. Nekünk is sikerült összeszedni az óvodában. Konkrétan hányingerem volt, amikor körömmel húzkodtam le a hajszálairól a serkét. Jó régen volt már, de még most is felkavarodik a gyomrom a kérdésed láttán, mit kínlódtunk, mire eltűnt végleg. Szőke, göndör fürtös kislány. Ült a kádban, játszott, én meg babráltam a fejét. Érdekes mód, ő nem vakarta, csak riadtan láttam, hogy bogarak vannak a tarkójánál. :((((
Mindent, de mindent főzzél ki! Ágyneműt, mindent, amivel érintkezett, mert visszafertőződik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!