Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák vaspótlásra ti mit...

Anyukák vaspótlásra ti mit adtok a 3 éveseteknek ?

Figyelt kérdés

Próbáltam a maltofer szirupot , de nem issza meg kiköpi .

Aztán vettem provio multikid csokit abban is van vas , az sem jött be .

Tegnap vettem béres vas gumivitamint , de azt se hajlandó megenni .

Tudom , tudom ..zöldséggel és gyümölccsel vigyem be a vas adagot , de azt sem hajlandó megenni.

Gyerekem sni-s és válogatós nagyon kevés az az étel amit megeszik .

Ha valaki ugyan ebbe a cipőben van kérem segítsetek

Nektek mi vált be vaspotlasra?

2023. máj. 15. 07:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ajánljon akkor mást. A vas nehezen szívódik fel. Egy bolti vaskeszitmeny általában semennyire.
2023. máj. 15. 12:13
 12/14 A kérdező kommentje:

"Kedves" 4-es

Imádom., hogy ítélkezni az tudsz a kérdésre pedig válaszolni nem!

A gyerekem nem faradekony, nagyon sokat vagyunk kint a szabad levegőn napi 2x leviszem játszótérre (Ha nem esik az eső) . Nem sápadt, nincs tömve edesseggel . Csupán vashianyos , ami a vervetelbol kiderult .

2023. máj. 15. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a vitafert. Vény nélkül kapható szuper szirup. Nincs vas utóíze. Nekünk a dr.nő mikor a kisfiam aki szintén vashiányos nem itta meg a maltofert ezt ajánlotta helyette. Akkor tökéletesen bevallt. Érdekes most megint inkább a maltofert issza. Pedig 3 doboz vitafert is rendeltem abból kiindulva, hogy előzőleg az jobban csúszott 😅
2023. máj. 16. 12:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm szépen k8 fogom próbálni:)

Remélem ez be fog válni

2023. máj. 16. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!