Anyukák vaspótlásra ti mit adtok a 3 éveseteknek ?
Próbáltam a maltofer szirupot , de nem issza meg kiköpi .
Aztán vettem provio multikid csokit abban is van vas , az sem jött be .
Tegnap vettem béres vas gumivitamint , de azt se hajlandó megenni .
Tudom , tudom ..zöldséggel és gyümölccsel vigyem be a vas adagot , de azt sem hajlandó megenni.
Gyerekem sni-s és válogatós nagyon kevés az az étel amit megeszik .
Ha valaki ugyan ebbe a cipőben van kérem segítsetek
Nektek mi vált be vaspotlasra?
Miért akarsz neki vasat adni? Normális étrend mellett nincs rá szüksége.
Ha meg tényleg vashianya van, akkor az orvos ír fel megfelelö szereket. A szabadon kapható akármik meg eleve nem érnek semmit, azon kívül, hogy sokba kerülnek és borzasztó ízük van.
3-as: tökéletesen igazad van, csak a legtöbb anya addig jut csak el, hogy a gyerek "nem eszik eleget" - azaz nem eszik többet, mint amire szüksége van, de s"szomszédé" többet eszik, a gyerek "sápadt" - pedig csak soha nincs zabad levegön, a gyerek "gyönge, fáradékony" - ami nem csoda a sok édesség, Dörmi, provio multikid csoki, stb, amiben semmiféle értékes anyag sincs, csak tömény cukor, cserébe túlfütött lakásban van állandóan, a szabadba nem mehet ki, mert "megfázik" - a valóságban meg a szülö lusta kimenni a gyerekkel, stb.
Ehelyett töltik veléjük a sok kuruzslószert, ami ugyan nem ér semmit, cserébe még több cukor kerül a gyerekbe, ha meg netán mégis lenne benne vas (vagy egyéb, amit reklámoznak), a túladagolás ugyanúgy életveszélyes, mint az igazi vashiány, csak ezt nem tudja a legtöbb ember.
Voltunk vérvételen és kiderült, hogy vashiányos! Nem magamtól szeretném.tömni q gyereket vassal .
Dr nő írt fel maltofer szirupot , de nem issza meg.
Kedves 5 sajnos nem eszi meg a vörös húsokat. Szenzoros a gyerekem és nagyon válogatós, így nehéz a dolgom .
Bab, lencse, borsó- főleg a lencse, annak a legmagasabb a vastartalma. Maj, pisztácia, tojássárgája.
Az orvoshoz is vissza lehet menni, megkerdezni, mit ajánl a maltofer helyett. Ha nagyon súlyos a vashiany, injekció lesz a vége, az pedig nagyon nem kellemes
Próbáltam a béres cseppet , sajnos kemény lett a kaki tőle.
Hiába kínálom rengeteg zöldséggel, gyümölccsel nem fogadja el ... de nem adom fel:) próbálom mindig kínálni gyümölccsel . Jobb szeretném termeszetes úton kerülne a szervezetébe a vas.
Nem súlyos a vashiánya hál isten. Azt mondta a dr nő, hogy van egy kis vashiánya (mivel az eredményt neki küldik én nem láttam sajnos ) így javasolta a maltofer szedését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!