Volt már, hogy ugyanaz a betegség jobban ledöntött mint a gyereket?
Igen.
Pl a covid.
Az akkor 2 honapos lányom csak pozitív lett, a 3 éves fiam 1 napig volt lázas és ennyi, én meg 3napig halálomon voltam, majd nem éreztem izeket-szagokat további 1 hétig.
Amugy nem volt más példa erre.
2 éves lányomnak 3 napig hőemelkedése volt a Covidtól, mi a férjemmel (3x oltottak) legalább 10 napig pusztultunk.
Aztán oviból is kétszer hozott haza olyan náthát, amiből nekem arcüreggyulladásom lett.
Igen, fiamnak egy kicsit ment a hasa, de amúgy teljesen jó volt a közérzete, és nem is volt olyan vészes, hogy ne menjen bölcsibe emiatt. Amúgy is onnan hozta haza, mert még előtte mondta a gondozónő hogy mindenki hányás hasmenéssel küzd.
Mi három napra kidőltünk párommal, alig bírtunk kikelni az ágyból, volt 1-2 nap akut tünet, aztán csak másfél hét múlva jött vissza az étvágyunk.
Huh, unokaöcsém ötévesen hozott valami pusztulatot. Ő két órát aludt délután amit egyébként nem szokott, amúgy semmi baja nem volt.
A család meg másnaptól orbitális fosás-hányásba kezdett...
Márciusban hányás-hasmenés🙈
A gyerek háromszor hányt, kétszer ment a hasa, én meg egy hétig haldokoltam. Két napig nem ettem semmit, inni is alig tudtam. A férjemre majdnem mentőt hívtam. Persze mire mi elkaptuk, a gyerek már el is felejtette, hogy baja volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!