Történt már, hogy valakit kirúgtak a folyton beteg ovis gyerek miatt, vagy szóvá tette negatívan a munkáltató?
Ugye a kiscsoportos ovis időszak sokszor problémás a munkával összeegyeztetést illetően, mert a legtöbb gyereknek minden hónapban van valami betegsége, 2 hét ovi-2 hét betegség, stb. Mindenki ismeri a helyzetet.
Emiatt sokszor aggódnak az anyukák a munkahelyi rendelkezésre állás okán.
Nekem az a kérdésem, hogy vannak-e olyan történetek, amikor a munkáltató elbocsájtotta az anyukát mert rendszeresen otthon kellett maradni a beteg gyerekkel? Vagy minimum szóvá tette/megjegyezte negatívan?
Ha van ilyen, mi történt? Milyen munkahely volt, és hogyan küldték el, mit mondtak? Illetve mennyi idő múlva sikerült új állást találni?
"amikor jól lett, ment a mamához"
De ha nincs mama, a bébiszitter meg többe kerül, mint a fizud, akkor nem úszod meg ennyi nappal.
"az ismerőseimet elnézve inkább a kevesebb betegség az általános, nem ez a 2 hét itt, 2 hét ott féle"
22 fős oviscsoport átlag 10 fővel megy szeptember óta.
Úgyhogy szerencsés a merítésed, az átlag pont hogy jóval többet beteg.
Az én gyerekeim a kevésbé betegesek közé tartoznak, de ők is jóval többet voltak betegek, mint a tiéd pl.
Bölcsiben a fiamnál tényleg megvolt a 2 hét bent, 2 hét otthon.
Szeptembertől kezdte a kiscsoportot, jóval kevesebbszer volt beteg, de ahhoz pont elégszer, hogyha egyedülálló anya lettem volna, biztos kirúgnak, mert nem megoldott a helyettesítésem.
Így is sokat voltam home officeban otthon veke, hogy a férjemmel megosztottuk.
És baromira nem volt hatékony mellőle a munka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!