Melyik nem kötelező védőoltást adattad be a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Csecsemőkortól kezdve. Kitől kértél tanácsot a témában?2023. ápr. 26. 10:09
11/23 anonim válasza:
Gyerekkorhazban dolgozom 15 eve, lattam egyet s mast, egyertelmu, hogy mindet beadattam amit csak lehet.
Nem jo latvany az ep egeszseges 14 eves latni ahogy az agyhartyagyulladas miatt orokre szellemi es testi fogyatekos lesz, es csak fekudni tud. Ha van ra oltas, miert ne vedenem meg, oruljunk, hogy az oltasok koraban elunk.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2023. ápr. 26. 12:16
13/23 anonim válasza:
Mindet,most pl kullancs ellenit kapta meg.
14/23 anonim válasza:
13# melyiket adattátok be a kullancs elleniből?Nektek mennyibe került? Kérdező,mi eddig Rota,Neisvac,Bexsero,de még majd ezután lesz egy éves.
15/23 A kérdező kommentje:
A legelső ajánlott mikor esedékes? Hamarosan megy a kisfiam 2 hónapos oltásra (kötelezőre), remélem, nem maradtunk le semmiről.
2023. ápr. 26. 12:42
16/23 anonim válasza:
#14, nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy az Encepur pillanatnyilag hiánycikk, de FSME van, ezért azt írta fel.
17/23 anonim válasza:
Mindet. A gyerekorvosunk is ezt tette volna
18/23 anonim válasza:
FSME-t kapott,a másik szinte folyton hiánycikk.
19/23 anonim válasza:
Mindent megkapott az én kislányom is. Még a Bexero 3. dózisa van hátra. Egy hete kapta az Encepur ismétlőjét is.
20/23 anonim válasza:
Mi is mindent beadattunk. Nálunk szinte mindenki egészségügyes a családban (én pont nem), mindenki nyomatta, hogy menjen csak mind.
Viszont érdekesség, barátnőm fia egyidős az enyémmel, és neki is sok eü szakember van a családban, ott meg pont az ellenkezője ment, kb semmi ajánlottat nem kapott meg, családi ajánlásra.
Reméljük nem derül ki soha, kinek volt igaza.! 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!